Sesin Mute Olmasını Engelleyebilmek?

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Karşı karşıya olduğum problem o kadar ilginç ki, sabitteki başlığa yazmıyorum.

Problem şöyle: Windows XP işletim sistemi kurulu bir bilgisayarda USB Ses kartı kullanıyorum (nedenini sormayın böyle gerekiyor). Bilgisayardan herhangi bir müzik açtığımda çarkı bir süre çalıyor (rastgele olarak) MUTE oluyor.

Mute ( komple sessiz ) durumunu tekrar açtığımda ise, parça normal çalmasına devam ediyor.

Çözüm yolu düşüncelerim:

Windows'un şu Ses ayarı olayını komple iptal etme gibi bir şansım var mı? ne ses ayarı yada ne mute fonksiyonu çalışmasın?

Yada: Herhangi bir şekilde kesinlikle mute fonksiyonu yok gibi davransın ve ses hiç gitmesin.

Çözüm yolları için düşüncelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

onboard ses kartin var ise cakisma yapiyor olabilir, bios' tan kapali mi,
biliyorsun ki otomatik olarak tanisada usb ses karti kullandigin icin devreye girmek istiyor olabilir,

eger onboard ses kartin varsa usb olani cikartip bilgisayarim sag tus yonetten ve biostan onboard olani kapatip, sonra usb olani takip dene,

windows ses ayarlarindan usb olanmi calisiyor bir kontrol et,

onun disin da senin soyledigin ilk yol olmaz cunku; bildigim kadariyla yukledigin ses driveri windows'a direk tanitiliyor,kapatinca komple gidiyor, iptal etme gibi bir sansimiz yok,

belki kullandigin player' den de kaynaklaniyo olabilir, gerci klasiktir, winamp veya media player kullanilir, ama degistir bakalim km-player'i bir dene

kolay gelsin...

Geri