Sesimi Duyan Varmı???? (17 Ağustos)

ocukbocuk

Banned
Reaction score
0
doğduğu yerden geliyor bolivarcı akım, devirerek e
nnwr5v.jpg

2hz4e9z.jpg

wwnehc.jpg

bixdz.jpg

21cyrz7.jpg

KİM SARABİLİR YARAMIZI
KİM ANLAYABİLİR ACIMIZI
BİZ SİZİN YANINIZDA DEĞİL
SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

allahım bu millete böyle acı birdaha yaşatmasın

çok acı bir gündü... ürperdim, bekledim. Allah böyle acılardan bizi korusun. çaresiz kalmanın ne demek olduğunu işte burada anlayabilirsiniz...

bu arada depremi yaşamayan bilmez yakınları ölen herkesin başı sağolsun, bu olaydan ders çıkarıp gerekli önlemleri almadığımızdan emin olduğumdan, elimden gelen tek şey deprem olmamasını ummak.

Allah bir daha boyle bı acıyı yasatmasın Mılletımıze resımlerını gormek bıle ınsanın yuregını parcalıyor.
ölen kardeslerımıze Allah bol rahmet eylesın yakınlarınada sabır versın ınsallah.

bu arada depremi yaşamayan bilmez yakınları ölen herkesin başı sağolsun, bu olaydan ders çıkarıp gerekli önlemleri almadığımızdan emin olduğumdan, elimden gelen tek şey deprem olmamasını ummak.

şimdi su konuyla ''bir turban eylemı ve sıyasal ıslamın ınsanlara bakıs acısı hakkında ufak bır resımle buyuk bır ıpucu'' bu vermıs oldugun resmın ılgısı nedır anlamadım.
bunun yanında forumda ımageshack.us'tan upload edılen resımler gozukmuyor.
yorumunun konuyla ılgılı kısmını bırakıyorum.

emeğine sağlık kardeş yine hüzünlendim şimdi :( Allah bidaha bizim gibi bir millete böle acılar yaşatmasın AMİN !!

O sene yaylada geziyordum, birden haber marmarada deprem oldu...Önce sallamadım sarsıntıdır dedim bişi olmamıştı dedim...Ertesi gün gazete aldığımda gördüğüm manzara karşısında şok oldum...
Allahım bi daha yaşatmasın....AMİN...

99 depreminde Yalovadaydım.Birçok arkadasım yaşamını yitirdi.O günden sonra çoğumuz başka yerlere dağıldık.

Ama o geceyi hiçbir zaman unutmadım.Özellikle dışarı çıktıgımızda yan bina yıkılmış ve insanlar yardım etmemiz için yalvarıyorlardı.Bizde o şaşkınlıkla elimizden geldigince yardım etmeye çalıştık.O dönemlerde aslında bu ülke insanın birbirine ne kadar bağlı oldugunu daha iyi anlıyorsunuz.
Yemegini,yatacak yerini,acısını kısacası herseyini paylaşıyor insan.

Tabi bunların yanında sırf Yalova ya hırsızlık yapmaya gelen şerefsizlerde vardı.Ya da enkazlara gizlice girip altın,para vs arıyan insanlıktan çıkmış mahluklar.

Ama tüm bunlara rağmen şu 9 yılda hiçbirşey yapılmadı.İstanbul depreminde yine bu acıları yaşıyacağız ve hiçbir önlem alınmadıgı için bu lanet olası kader hep peşimizden gelecek.
Aynı depremde Japonyada 2 kişi ölürken bizde binlerce kişi ölecek ve biz yine onların arkasından göz yaşı dökecegiz.
9 yıldır uyuyanların artık biraz kıpırdanması dileğiyle...

99 depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimizin hepsi nur içinde yatsın...

Cenab-ı Allah bizlere ülkemize bir daha yaşatmasın o kötü günleri unutmadık seni 17 ağustos bilgi için tşk.

17 ağustos'ta canımı herşeyden çok sevdiğim 4 insandan birini kaybettimm..ogünü hiç unutamıcam..hala o sıkıntıyla yaşıyorum..yukardaki komşunun çocuğu koşarak bi odaya gidip hafif bi sarsıntı yapsa bile deprem oluyor zannediyorumm..ölümden yana korkum yok ama sadece p***olojim bozuldu..

Özlemim seni çok özledim..

Bunca çilenin sonu değil mi bir avuç toprak Ölümden yana korkum yok Tek korkum UNUTULMAK.bunu yazmıştın bana ben seni unutamamki ben senden ayrılamamkii..

Geri