Ses Titremesi ve ram sorunu

AnaToLiaN

MeCCaH
Reaction score
0
slm arkadaşlar biostar onbord anakarta 512 ati ekran kartı ve 1 gb lık ram aldım...performansım düştü...bir işlem yapoarken çalan müzik titriyor...video izlerken ses titriyor..ram cakısması olabilir dediler ha bide ramlar ikiside 1 gb lık ama 2 gb olması gerekirken pc de 1 gb olarak gösteriyor...

Ayrıca 1 gb ram kullanıyorum ama 512 gösteriyor

aldığın ram kaç mhz çlışıyor ya da anakartın kaç mhz lik ram desktekliyor söyle yardımcı olmaya çalışalım

sorunu biras daha açıklarsan yardımcı oluruz......

evereste göre anakartın via p4m800 bu anakart galiba combo yani ddr 400/333/266 hemde ddr2 400/533 mhz max 2gb destekliyor aldığın ram ddr mı ddr2 mi açıklarsan çözüm bulabiliriz

Bence hiç 2 tane RAM kullanma gerçekten de çakışmadır

ddr olması lazım ramin 2 tane 512 lik ddr calışan bilgisayar kullanıyoruz

bak kardeş ramların sd rammı ddr rammı ddr2 drr3 ona bakarak almalıydın çalışmazki

aldığın ram kaç mhz çlışıyor ya da anakartın kaç mhz lik ram desktekliyor söyle yardımcı olmaya çalışalım

533 ............................

evereste göre anakartın via p4m800 bu anakart galiba combo yani ddr 400/333/266 hemde ddr2 400/533 mhz max 2gb destekliyor aldığın ram ddr mı ddr2 mi açıklarsan çözüm bulabiliriz

ddr2 .........................

taktığın rami sök pc yi yeniden başlat seste sorun varmı bak yok ise ski rami diğer slota tak yine dene normal ise , aldığın rami tak sistemi yeniden dene sorun var ise rami başka bir sistemde denemeye çalış, eski ram ile yeni ramin mhz leri aynı mı ? gerçi anakartın sınırından fazla ise sistem açamaz ama :saskin (ben aynı sorunla gelen bilgisayarda 667 ve 533 ramlerin takılı olduğunu gördüm anakart 667 destekliyordu ama ramler 533 mhz çalışıyordu ) ses sürücüsünü güncelle

taktığın rami sök pc yi yeniden başlat seste sorun varmı bak yok ise ski rami diğer slota tak yine dene normal ise , aldığın rami tak sistemi yeniden dene sorun var ise rami başka bir sistemde denemeye çalış, eski ram ile yeni ramin mhz leri aynı mı ? gerçi anakartın sınırından fazla ise sistem açamaz ama :saskin (ben aynı sorunla gelen bilgisayarda 667 ve 533 ramlerin takılı olduğunu gördüm anakart 667 destekliyordu ama ramler 533 mhz çalışıyordu ) ses sürücüsünü güncelle

Sakın pc açıkken rami takma kapkara olur ram :durdurun

peki arkadaslar sagolun ama her yolu denedim bi bözüm buldum....camdan asagı atarım ben bu kasayı canım sıkılıyo ..

Geri