Ses Sistemim Hakkında

redhouse1

New member
Reaction score
0
S.A arkadaşlar.Bende 5+1 J-s markalı ses sistemi var ve bunun ana(main) bu diğer 4 speaker ve subwoofer kablolarının takıldığı yer bozuldu çalışmıyor.

yeni bir ses sistem mi alayım yoksa sadece bu ana speaker gibi tek satılanlar var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Tam bilgim yok ama eğer ürün eski birşeyse bence yeni al çünkü masraflar filan derken ürün fiyatını geçiyor :)

Malesef tek olarak satilmiyor, bilindik bir marka olsaydi eger bulabilirdik belki ancak, bu markada bulmak zor.

Arkadaş, az çok anlıyorsan, içini söküp, kabloları direkt dışarı verip oradan alabilirsin sesleri.
Ben öyle yapmıştım. Tos çıkışlar bozulmuştr ya da büyük bir ihtimal içeriden lehimler kopmuştur. (fakat hepsinin birden olması biraz garip) Eğer sorun devrede ise hiç uğraşma derim. Bir elektronik tamircisine gösteriver. Basit bir kondanstör şişmesi de olabilir. Saygılar.

Tos girişleri değil senin cihaz içerden gitmiş.Kabloları dışar vermen sıkıntı çıkarır ki zaten o kabloların öncesinde bir sorun var.voltaj değişiminden devreler yanmış yada miladını doldurduğundan oksitlenme yapmış olabilir.pahalı bir cihaz değil sanırım..git logitech al 140 liraya odayı zıplatsın.

Geri