Ses Neden Az Gelİyo??

CINZANO

New member
Reaction score
0
Kardeşler ben bilgisaydan müzik setine baglantı yaptım,hoparlör çıkışından sağ-sol olmak üzere iki soketi anfiye verdim.Winamtan çalıyorum ses,kolonların birinde tanm çıkıyor diğerinden çok az geliyor..sanki tek kolon çalıyomuş gibi.....ne gibi bir sorun var sizce????

Kolonda sorun vardır canım artkadaşım teknik bir arıza yani ama başlığı buraya değil yardım bölüme açsan daha makbule geçer

taşıyalım konuyu....kolonda arıza yok...müzik setinden çalarken tam ikiside çıkıyor

büyük ihmallle bağlantıda bi sorun vardır.kolanda olsa boğuk bi ses çıkar diye biliyom.bende de aynı sorun vardı kabloları kontrol ettim düzeldi.kolay gelsin

dostum zaten tek kablo var.hoparlörden çıkıyor,anfiye giriyor....ben winampta kusur arıyorum ama.....bilemiyorum,gıcık oldum

nsıl ya bi kablo var sen msn ini bi ver konuşalım.

Gelişmiş ses ayarlarından Dengeleri hizala dene arkadaşım winamp kulanmadığım için bilmiyorumama ordada dengeleyici var onları ortala her iki kolona veriri sesi

konu taşınmıştır.

dostum WİNAMP 5.1 yani surround edition kullanıyorsan ve bu versiyonun üzerine DFX veya DOLBY 3D fln gibi bi plug-in koyduysan sorun bundan kaynaklanır... 5.1 zati 3Dses için yapılmış bi version olduu için bu tip plug-in lerler çakışır! WİNAMPı, Program Files daki dosyası da dahil olmak üzere tamamen sil yani Plug-in ler yüklü kalmasın! Sora tekrar yükle problemin düzelir!
2. seçenek bazı winamp lar 4+1 fln desteklemeyebilir ondan dolayı 5.1 yükle ama plug-in işine dikkat et!

problemin anfidende olabilir, ses duzeylerini balanslaman gerekir ki bunu asmissindir buyuk ihtimal, ama sadece bir hatirlatma..

Geri