Kentkart90
New member
- Reaction score
- 0
Merhabalar benim ses driverım ile ilgili bir sorunum var çok fazla anlamıyorum bu tarz işlerden ve bir sorun olduğunda çok fazla çözüm üretemiyorum pc mi bakıma (vermiştim masaüstü eski bir bilgisayarım var) donmalar yaşıyordum ve halletmişler işlemci yükseltilmiş oksitlenmeler temizlenmiş donma yaşamıyorum şu anda fakat şöyle bir sorun var ses kartımın üreticisi realtek olarak gözüküyor normalde kullandığım ses driverı da realtek ac'97 idi ama bakımdan sonra soundmax yüklemişler ve bilgisayardan ses alamıyordum kulaklıkla(2 adet kulaklık denedim sorun yok kulaklıklarda )tekrar realtek ac'97 yükleyeyim dedim yükleme sırasında bmakina res attı sonra tekrar yüklemeye çalıştım windows xp ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin gibi bir hata verdi devam et ve şimdi durdur seçenekleri çıktı şimdi durdur deyince duruyor devam et deyince tekrar res atıyor artık bilgisayarımdan ses almak istiyorum hoparlörlerim şu an burada değil acaba ondan dolayı mı oluyor bu sorun ? Şimdiden çok teşekkür ederim