ses drıver yardım delircem

seryawer

New member
Reaction score
0
pc me format attım ses drıver ını kuramıyorum ne yaptımsa soru işaretini kaldıramadım
anakartım asus p5gc-mx1333 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar delirmek üzereyim.

Tekrar format at bazen yükleme yapamıyor.asus herşeyi kendi kendine algılaması lazım.

dırevır ıyüklüyorum sorunsuz simgeside çıkıyo ama donanımlardaki soru işareti gitmiyor neden olabilir

Soru işareti olan donannım hangisidir Ses aygıtlarımı yoksa başka tanınmamış driverlarda mı var

audio device bide bilinmeyen aygıt

denemedim driver kalmadı başka neden olabilir arkadaşlar yardım edicek kimse yokmu?

Elindeki board CD'sinin içinde Audio bölümündeki HDMI klasöründeki setup'ı çalıştır ve daha sonrasında ses driver'ını tekrar yükleme yap.

Ses sürücüsünün oluğu klasöre bak orada Microsoft un High Definition Audio yaması vardır onu yüklemede genelde sorun çıkarır kb888111 adlı dır bu yama onu yükle bi ihtimal oldan olabilir

hiç cd yok bütün drıverları netten indirdim

Ses kartın yüklü, simgesi gelmiş ve çalışıyor ise yani makinadan ses çıkıyor ise. Bilinmeyen aygıt bilgisayara bağlı başka bir parça içindir. Audio device dediğine göre birkaç ihtimal var.

1- Ekran kartın HD bir kart ise HD audio driver kurman gerek.
2- Tv kartı ve benzeri bir multimedia kart varsa onun sürücüsü
3- Bazı mikrofonlu webcam' ler sesi usb üstünden aktarmak için driver gerektiriyor.

Saygılarımla.

Soru İşaretine Sağ Click Sürücü Yazılımını Güncelle Diyerek İnternetten Güncellemeyi Dene,
Ben Kendi Driver'ını Kurduğum Halde Sorun Düzelmedi,
İnternet Üzerinden Güncelleme Yaptım Sorunum Düzeldi,
Birde Bu Şekilde Denermisin Belki Düzelir.

Geri