Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc me format attım ses drıver ını kuramıyorum ne yaptımsa soru işaretini kaldıramadım
anakartım asus p5gc-mx1333 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar delirmek üzereyim.
Ses sürücüsünün oluğu klasöre bak orada Microsoft un High Definition Audio yaması vardır onu yüklemede genelde sorun çıkarır kb888111 adlı dır bu yama onu yükle bi ihtimal oldan olabilir
Ses kartın yüklü, simgesi gelmiş ve çalışıyor ise yani makinadan ses çıkıyor ise. Bilinmeyen aygıt bilgisayara bağlı başka bir parça içindir. Audio device dediğine göre birkaç ihtimal var.
1- Ekran kartın HD bir kart ise HD audio driver kurman gerek.
2- Tv kartı ve benzeri bir multimedia kart varsa onun sürücüsü
3- Bazı mikrofonlu webcam' ler sesi usb üstünden aktarmak için driver gerektiriyor.
Soru İşaretine Sağ Click Sürücü Yazılımını Güncelle Diyerek İnternetten Güncellemeyi Dene,
Ben Kendi Driver'ını Kurduğum Halde Sorun Düzelmedi,
İnternet Üzerinden Güncelleme Yaptım Sorunum Düzeldi,
Birde Bu Şekilde Denermisin Belki Düzelir.
alttakı lınkten everestultimate kur programda hangı ses drıverına ıhtayıc oldugunu goreceksın gerısı ses drıverını ınternetten ındır ve kur olmadı tekrar format at ses drıverını bılıyorsun artık sadece kur kolay gelsın