Ses Çıkarma Davası aleyhime sonuçlandı ! (Pit10)

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
"Ses Çıkarma" davası aleyhime sonuçlandı!!!
2005 yılında yapıp 2006 yılında yayınladığım “Ses Çıkarma” isimli şarkı hakkında Recep Tayyip Erdoğan bana hakaret davası açmıştı. Bunun sonucunda 2006 yılındaki mahkeme sürecinde zor günler geçirdim. Bu dava dolayısıyla hem okulumdan ve özel hayatımdan son derece geri kaldım hem de beni hapse atmak istemelerinden ve aldığım tehditlerden dolayı psikolojik olarak bir çöküntü yaşadım.

Geçtiğimiz günlerde hakkımda Anadolu Ajansı kaynaklı bir haber çıktı. İlk başta beraat ettiğimi düşündüm, aslında haberi yanlış anlamışım. Benim lehime diye gördüğüm kısımlar meğer aleyhimeymiş. Beraat etmemişim. Dava aleyhime sonuçlandı, ceza alacağım.

Demokratik açılımdan bahsediliyor. Gündemde bu var. Herkesin bildiği gibi pişman olmadığını belirten PKK mensupları davullarla zurnalarla karşılandı, adeta baş tacı yapıldı bu ülkede. Ben ise yaptığım şarkıda Başbakan’ı eleştirdiğim için kendisi benim hapse atılmamı istedi. Bahsettiğim kıyaslama gözlerimi yaşartıyor. Ben hiç pişman değilim! “Demokratik” ülkelerde müzik yoluyla eleştirinin ne kadar büyük bir boyutta olduğunu ve buna “tahammülün” de hat safhada olduğunu belirtmek istiyorum. Demokrasi özgürlüktür. Benim özgürlüğümü elimden almaya çalışıyorlar. Terör örgütü üyeleri mi daha suçludur yoksa başbakanı şarkısında eleştiren bir müzisyen mi daha suçludur ? Tayyip Erdoğan’a göre o müzisyen daha suçlu.Üzüntümün boyutu tarifsiz. Bu karar ülkemiz için kara lekedir.

Pit10

İnternette geç vakit ve çelişkili çıkan haberler neticesinde Pit10’un Ses Çıkarma şarkısının yargıda lehimize karar verildiğini yazmıştık. Ancak bu sabah ki araştırmalar neticesi kararın tam tersine aleyhimize neticelendiğini öğrendik. Sonuç olarak; başbakan eli kanlı 34 teröristi davul zurnayla karşılayıp affederken 17 yaşında yaptığı bir şarkıdan dolayı Pit10’un ceza alması için uğraşmaktadır. Pit10 Managament

Geri