servis pek 3 yardım beyler

terryozi

New member
Reaction score
0
aslında pek yardım sayılmaz sadece danışmak istedim arkadaşlar servis pek 3 var pc de sanırsam cs oynarken sxe hatası da bundan kaynaklanıyo bu servis pek 3 ün servis pek 2 ye göre ne avantajları var ne dejavantajları var bi yorumlayın bakalım arkadaşlar fikirleriniz önemli BİRDE BU SERVİs pek 3 ü nası 2 ye geri çeviririz

yorumlayın bakalım arkadaşlar fikirleriniz önemli:eek:ha:eek:ha:melek:goz::goz::emzik:emzik:eek::eek:ut::D:hhman::hhmanD:hhsopa:hhsopa

kısacası su aslında xp sp3 ile hantallasıyor (bazı sıstemlerde) faydadan cok zarar saglıyor... kimileri online dunyada mic.'un xpyi öldürmek için stratejik bi hareketi olark goruyo benım tawsıyem sp2 de kal... hatta ing. kullanırım dıosan win7 ye gec ama sxe calısmıyo onuda belirtiym :d

kardeşim yazdığın için sağol :p :) servis pek 2 indirdim 3ü 2 ye çevirmiyo bilgisayar saten güncel durumdamı ne diyo napsam bende dönmek istiyom gerçekten bilgisayarı yavaşlatıyo napsam nasıl dönsem :O

abow naptın la hayta :D 1.5 yıl rahat olmuştur :D

nasii..... sp3 cıkalı zaten oldu en fazla 2 ay :D salla sen al gerı bısı olmas kac ay kac yıl olduuu gerı yuklemekten yada sp2 cdsi ile formatlamaktan baska caren yok... :D

her neyse sağol yazdığın için güzeldi saten formatlamayı düşünüyom :) ii sabahlar kardeşim

konuyu silelim bide yer kaplamasın :)

donanım bölümü mod'una bildir kapar konuyu... : ) rica ederm her zaman yardıma kosarız yeterkı bısıler bılelım :D ii sbahlar...

Geri