Servera bağli bilgisayara program yükleyemiyorum

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar iş yerimde pc ler servera bagli.. benim bilgisayarima program yukleme engelli bunu nasil kaldirabilirim ?

kendi pcm den servera admin olarak giriş yapabiliyorum.. şifre ve kullanici adi mevcut

bunu ben bir ara yapmiştim ama :saskin simdi unuttum

pcmi yoksa thincilent mi kullanıyorsun

Arkadaslar iş yerimde pc ler servera bagli.. benim bilgisayarima program yukleme engelli bunu nasil kaldirabilirim ?

kendi pcm den servera admin olarak giriş yapabiliyorum.. şifre ve kullanici adi mevcut

eger local makinanin administrator sifresini yada dedigin gibi domain admin sifresini biliyorsan bunlardan herhangi birini kullanarak yükleyebilirsin,

program yüklemek istedigin .exe'nin üzerine gel sag tik yap farkli calistir 'de oraya
"domain\administrator
password"

yada

computername\administrator
password
seklinde yazip ok'le kurarsin.

pcmi yoksa thincilent mi kullanıyorsun

casper marka thincilent

eger local makinanin administrator sifresini yada dedigin gibi domain admin sifresini biliyorsan bunlardan herhangi birini kullanarak yükleyebilirsin,

program yüklemek istedigin .exe'nin üzerine gel sag tik yap farkli calistir 'de oraya
"domain\administrator
password"

yada

computername\administrator
password
seklinde yazip ok'le kurarsin.

teşekkürler deniyorum hemen

edit:

28059o0.jpg

bu şekilde hata verdi

bence tbmon.exe durdur program files/common files içinde bulamzsan die görev yöneticisnden durdur sonrada sil sende istediğini yap

Geri