server 2003de interneti kısıtlama yardım

datamemory0101

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar serverden isteğim pc nin internetini nasıl keserim..yardımlarınızı bekliyorum..

isa server kurcunmu terminallere..!

Unuttum gerçi uzun zaman oldu bakmayalı çok uzak kaldım da; serverın üstünden herkese her türlü hakkı verip alabiliyorsun..! iki dakka kurcala anlaman lasım..!

fatu' Alıntı:
isa server kurcunmu terminallere..!

Unuttum gerçi uzun zaman oldu bakmayalı çok uzak kaldım da; serverın üstünden herkese her türlü hakkı verip alabiliyorsun..! iki dakka kurcala anlaman lasım..!

Ne dion Sen güselim ? ne isa serveri ? Server 2003 den client leri eer domain ortamındaysan permisionlardan qısıtlamaq mümqün isa server in clientlerde ne ishi war ya :boks: qafa qarıshdırmayn bosha isa serverin olduu yerde 2003 ün qısıtlaması mı olrmush ? gechn bunları bosh qonushmayın bilmiosan ıs bosha post qasmayın.. yararınıs olmıcaq bari qafa qarıshdırıpda sararda bulunmayın..:mad:

dediim gby activedirectory warsa permision lardan qısıtlaman mümqün..

selam St_AnGeR kardeş active directory yüklüde permision nedir..nasıl kısıtlanır...mümkünse ayrıntılı anlatırmısın...

St_AnGeR kardeş ilgin için teşekkürler ama ben daha yeni server kullanıcısıyım..çok profesyonelce cevaplar veriyosun..yazılım kısıtlama ilkeleri kullanma bölümü nerede hagi menüde birazdaha detaylı anlatırmısın

arkadasim active director yapısını bilmen lazım ayrica group policy leride ii kolunman gerek yani server 2003 derslerien felan baqman senin icin yararlı oalbilir bir seyi kapatip digerlerini acık birakman hic bir yarari olmaz

|St_AnGeR|' Alıntı:

Ne dion Sen güselim ? ne isa serveri ? Server 2003 den client leri eer domain ortamındaysan permisionlardan qısıtlamaq mümqün isa server in clientlerde ne ishi war ya :boks: qafa qarıshdırmayn bosha isa serverin olduu yerde 2003 ün qısıtlaması mı olrmush ? gechn bunları bosh qonushmayın bilmiosan ıs bosha post qasmayın.. yararınıs olmıcaq bari qafa qarıshdırıpda sararda bulunmayın..:mad:

dediim gby activedirectory warsa permision lardan qısıtlaman mümqün..

Forum insanı benim yazdıklarımı neden yazdığımı anlamaya çalışma sen..! Benim kendime ait prensiplerim, kurallarım olabilir..! Bu kimseyi ilgilendirmez..! Ben bi yere bişi yazmışsam emin ol boş yere değildir..! Yazdığım doğrudur yada yanlıştır..! Ama bunun doğru yada yanlış yazılmasının amacını sen bilemezsin..! Kişisel yazılara yorum yapmayınız..! Cevap vermek istiyorsanız sorulan sorulara cevap veriniz..!

Ben bu arkadaşa yardım etmeden önce; arkadaşın yeni server mı kuracak yoksa mevcut server kurulu bir yerde kendisine internet verilmemesine rağmen keyfi internet isteyip istemediğini anlamak isterim..! Bu gibi şeyler insanların prensipleridir. Yaptığı işe saygıdır..! Bu benimle alakalı bişi..!

Şimdi; sonraki mesajlardan çıkardığım şey benim bu arkadaşa yardım etmememi gerektiriyo..! İsteyen istediğine yardım edebilirde etmeyebilirde..! Bu şahsın kendisini ilgilendirir..! Arkadaşa yardım edersin teşekkür eder sana sende paylaşımını yapmış olursun ve biter..! Diğer insanların ne yaptıklarını yargılamayanız..! Mesajımı boş buluyorsanız; gerekli yerlere iletirsiniz silinir gerekiyorsa..!

Herkese iyi forumlar..!

Arkadaşlar ben bu foruma ilk kez giriyorum. BAYA DA ACEMİYİM. Ben bi soru sorucam; walkman den bilgisayara uzunca bi ses kaydı yapmak istiyorum ama bunu gerçekleştiremiyorum. bunun için ara kablosud aldıım. Şimdilik sadece 1 dakikalık ses kaydı yapabildim. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Geri