sertifikalandırma?

sofenk91

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bi kaç program buldum ama sertifika hatası diyo sertifikalandırmam gerekiyomuş galiba netten baktım çokçokçokçok karışık geldi bi hal çare bulun allah rızası için yaaaa:crying::crying::crying::crying:

bide şöyle yapın arkadaşlar:menü/ayarlar/uyg.yöneticisi/yükl.ayarları/çev.içi.serv.kontr/kapalı. Ben denedim oldu........................

sertifika hatasının çözümü programları sertifikalandırmaktır bunun içinde iki seçeneğin var birincisi internetten sertifika veren sitler var bu sitelere imei no nu yazıyosun ertesi gün sertifikan elinde (ben pek güvenmediğim için bu yönteme 2 . yolu uyguladım) 2-telefonu hacklemek bu en kalıcı ve en risksiz yoldur her programı ve birçok görsel sitili yeni ev ekranlarını sorunsuzca yükleyebilirsin

peki telefonu nasıl hackleyecez bilgisi olan var mı benim tel n86

Oncelikle Hello ox programi hakkinda bilgi edinmeye calisin bu sizin icin telefonu hacklemeye yariyor. Fakat bu programinda sertifikali surumu parali oldugu icin opda.cn sitesinden telefonunuza sertifika almali sonra bu sertifikayi hello ox'un ucretsiz surumu ile sertifikalandirip telefona kurmaniz gerekiyor. Arkasindan gerekenleri hello ox hallediyor.

biraz google'dan hello ox ve opda.cn adreslerini arastirin, yardimci olacak dokumanlara ulasabilirsiniz.

Geri