Serter MHP ye şerefsiz dedi...

türk ocağı

serdengeçti
HH Üyesi
Reaction score
0
MHP'ye: Şerefsizler!

Serter'den MHP'ye şok suçlama...
Ergenekon sanıklarından İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu ile bir dönem yardımcılığını yapan ve şimdi CHP'den İstanbul Milletvekili olan Nur Serter, MHP'yi "şerefsizlikle" suçluyor.

'MHP olmasa AKP getiremezdi'

Ergenekoncular, başörtüsü düzenlemesine destek verdi diye MHP’yi de hedef almışlar. Ergenekon sanıklarından İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu ile bir dönem yardımcılığını yapan ve şimdi CHP’den İstanbul Milletvekili olan Nur Serter, MHP’yi “şerefsizlikle” suçluyor.

Serter’in MHP’ye yönelik bu ağır ithamı, Ergenekon İddianamesi’nde yer alan telefon görüşmesi dökümlerinde görülüyor.

Serter, AK Parti’nin başörtüsü düzenlemesine desteğinden ötürü MHP’yi hedef alıyor.

“O ŞEREFSİZ MHP OLMASA AKP BUNU GETİREMEZDİ”

Alemdaroğlu ile Serter, üniversitelerde başörtüsü serbestliği sağlayacak Anayasa değişikliği ve MHP’nin bu düzenlemeyi destekleyeceğini açıklamasını konuşuyor. 2 Şubat 2008 günü gerçekleşen görüşmenin dikkat çeken bölümleri şöyle:

K.ALEMDAROĞLU: "Çıkaracaklar bu davayı"

N.SERTER: "Çıkacak tabii bizden başka reddeden yok; DTP de dün imza vereceğini söyledi televizyonda üçü bir arada. O MHP, şerefsiz MHP yani MHP olmasa AKP bunu getiremiyecekti." "Aynen öyle bakalım işte bugün Anıtkabir'e gideceğim yürüyüş var, bakalım iyi bir katılım olacak gibi hissediyorum kadın dernekleri organize ettiler."

VAKİT

kaynak:
http://www.cafesiyaset.com/haber/20080806/Serterden-MHPye-Serefsizler.php

Bu habere iyi baktınız mı ulusalcılarla, cuntacılarla, chp lilerle kolkola girmekten imtina etmeyen, ulusalcı ittfak saçmalıklarına inanan bir kısım MHP liler?

Ülküdaş dostunu düşmanını iyi tanı...

Kafir Avrupa için, nasıl ki Türk Milleti sapına kadar müslümandır, doğuludur. İçimizdeki başörtüsü düşmanı, mukaddesat düşmanları için de MHP güvenilmemesi gereken bir düşmandır.

Bu lafı yalayıp yutacağın zamanda gelecek serter hanım... Şanı şerefi öğreneceğin zamanda gelecek. Yalvardığın zamanda gelecek...

Zulümle geçemez gemi denizi
Batırmazsak bize yazıklar olsun
Şuçsuz yattığımız zindanda sizi
Yatırmazsak bize yazıklar olsun
Zaman gebe, vakit o yüzden sancır
Bu imanı zaptedemez bu zincir
Hepinizin ocağında bir incir
Bitirmezsek bize yazıklar olsun.​

katranı eritsen olur mu şeker,
cinsine tükürdüğüm cinsine çeker :sigara:

bu arada 10.banım yeni açıldı davamıza hayırlı olsun :)

İLay-ı Kelimetullah diyen diller lal olmaz,
Susmayacak Hakkın Dili

Serter'in kendisi ............:D

önce aynaya bir baksın bakalım serter denen şahsiyet

biliomiki ayna ne kro

keskin sirke küpüne zarar verir .şimdi bize şerefsiz dedi diye biz şerefsiz olmayız .ancak haber doğruysa o sözleri aynen ona iade den ileriye gidemeyiz .

bunlar iddianamedir şuanda .ne kadar doğru olduğu bilinmez.
ayrıca bu iddianamede geçtiği iddia edilen yazıları ve vakit gibi gazetelerin yazılarına ben inanmıyorum ve vakitin mhp - chp düşmanlığı sayesinde akp yi öne alma çabaları olarakda düşünüyorum .bu vakitten bu tip haberler duymaya alışığız .hemen gaza gelmeyin

dediğim gibi bunlar şayet doğru ise o sözleri o hanımefendiye geri iade ederiz .bizim için çok önemli değil bu haberler

emraha sözüm yok,o zamnında rahşanın sözlerinide yutmuş bir kişi sanırım,tıpkı diğer mhp liler gibi.ama şu varki son seçimlerde mhp liler seçim probagansadında,,bizee vermesseniz hiç olmassa chp ye verin...chp de diyorduki bize vermersseniz hiç olmassa mhp ye verin..denmiyormuydu bunlar.. yok bizim birbirimizden farkımız,çünkü biz osmanlı bankasıyız...bunları dedim diye mhp liler kızmasın kardeşler..çizgilerimiz değişti böyle oldu..bana kimse diyemez biz 80 öncesinin çizgisindeyiz ..diyebilirmisiniz..sanmam..esneye esneye rahşanda sövdü,nur hanımda...siz siz gibi davranmadıkça sizin için eski düşmanlarınız bi,rgün al takke ver külah yapar ama arkanızdan da böyle konuşur...tek yol islam..çağrımız islamda dirilişedir...noldu bu sloganlar beyler.. unuttunuzmu..

emraha sözüm yok,o zamnında rahşanın sözlerinide yutmuş bir kişi sanırım,tıpkı diğer mhp liler gibi.ama şu varki son seçimlerde mhp liler seçim probagansadında,,bizee vermesseniz hiç olmassa chp ye verin...chp de diyorduki bize vermersseniz hiç olmassa mhp ye verin..denmiyormuydu bunlar.. yok bizim birbirimizden farkımız,çünkü biz osmanlı bankasıyız...bunları dedim diye mhp liler kızmasın kardeşler..çizgilerimiz değişti böyle oldu..bana kimse diyemez biz 80 öncesinin çizgisindeyiz ..diyebilirmisiniz..sanmam..esneye esneye rahşanda sövdü,nur hanımda...siz siz gibi davranmadıkça sizin için eski düşmanlarınız bi,rgün al takke ver külah yapar ama arkanızdan da böyle konuşur...tek yol islam..çağrımız islamda dirilişedir...noldu bu sloganlar beyler.. unuttunuzmu..

kardes bana sözün olamaz .rahsanın sözlerini yutmus diyorsunda rahşana bizim tarafımızdan yapılan laflar ne olcak .

devlet bahçeli onları yuttu falan diyemez kimse .ne istiyorsun koskoca mhp genel baskanı 1.5 ayağı çukurda olan rahşanamı uycak .onumu istiyorsun bizden .kusura bakma bizim genel baskanımız tayyip ve baykal gibi horoz dövüşü yapcak bir insan değil .bu sizin hoslanmıyacağınız bir durum olabilir . çünkü sizin istediğiniz siyasi arenanın horoz dövüşü alanından bir farkı yok .yaptığınız yorumlardan bunu görebiliyoruz .

farkındaysan rahsanda serterde bayan .bayanlarla münakaşa partisi değiliz .bizim o kadar lafımızı söylemişsin .bi tane daha var unutmussun .bu konuda hem bizi eleştirenlere hemde rahsana sertere gider bu laf

İTİ ÜRÜR KERVAN YÜRÜR .

bu lafın üstüne mhp gibi bir partiden ne olduğu belli olmayan bu kadınlara karsı horoz dövüşü beklemeyin .

ben vakit gazetesine laf ettim diye bana bu lafları söyledin .vakite laf söylemesem oynanan oyunu dile getirmesem banada teşekkür ederdin .ben ne o lafı övdüm nede kadını .ben hem lafı geri iade ettim hemde yobaz takımının mhp chp kavgası istediğini dile getirdim .sende bundan rahatsız oldun .gayet normal.çünkü sizinde bunda bir çıkarınız var .ben sizin bu çıkarınıza gelcek adam değilim .saolun

bizim bu ülkede düşmanımız yok .eskiden çarpıştığımız sol görüşlü insanların bir kesimiyle ben bugün miilli meselelerde ortak düşünüyorum .bu kimsenin zoruna gitmemeli . biz bu vatanın hayrına iş yapacak solcuyla da sağcıylada birlikte oluruz .biz bu amerikan güdümlü gazetelerin haberleri ile de kendimize düşman seçmeyiz rahat ol sen

Kimse vakit gazetesinin avukatı felan değil, akrabamız eşimiz dostumuzda değil, sen MHP olarak gir bakalım seksen öncesi konumuna eğer o vakit gazetesi seni desteklemezse beraber tükürelim yüzüne...
MHP, CHP kavgasını birilerinin istemesine ne gerek var? Açarsın 70 li yılları kavga nasıl verilmiş görürsün. Yukarıdaki haberde milli meselede ortaklık gibi MHP yi düzen partisi yapmanın sadece çabadan ibaret olduğu aslında husumetin devam ettiğinin bir göstergesidir.
Vakit gazetesinin ülkücü tavırla bir alıp veremediği yoktur, öyle olsaydı BBP ilede zıtlaşırdı. Bugün milli düşünen solcular dediğin insanların "ergenekon" davasında foyaları ortaya çıkmıştır, takke düşmüş kel görünmüştür. Bazıları hemen ergenekonun avukatıyım diye açıklama yapmak gereği duyarken, teşkilatlarını bulaştırmaktan kaçınan sayın genel başkanınızın tavrını örnek almanızı temenni ederim.

Kimse vakit gazetesinin avukatı felan değil, akrabamız eşimiz dostumuzda değil, sen MHP olarak gir bakalım seksen öncesi konumuna eğer o vakit gazetesi seni desteklemezse beraber tükürelim yüzüne... biz şuan ki halimizden de gayet memnunuz .vakit bizi desteklicek diyede eski günlere dönmeye niyetimiz yok .eski günlerde kavga gürültü vardı .aşşağıda genel baskanın tavrını örnek almamızı istiyorsun .80 öncesine dönülmesinde bir fayda olsa bize tavsiye ettiğin genel baskan dönerdi zaten oraya . benim anlamadığım hem genel baskanın tavrını öneriyosunuz hemde genel baskanın rahsana cvp vermemesini eleştiriyosunuz .ya sizin amacınız illa bir yerlerden bi bahane bulup mhp yi yıpratmak .adım gibi eminim .

MHP, CHP kavgasını birilerinin istemesine ne gerek var? Açarsın 70 li yılları kavga nasıl verilmiş görürsün. Yukarıdaki haberde milli meselede ortaklık gibi MHP yi düzen partisi yapmanın sadece çabadan ibaret olduğu aslında husumetin devam ettiğinin bir göstergesidir.milli mücadelede ortaklık ederken bir kaç kadın salak salak sözler sart etti diye milli mücadeledeki ortaklığı kesecezmi .bize düşmanlığı olan varsa gereken tepkiyi gereken yerde alırlar meraklanma .ben yukarda da yazdığım gibi kayda dahi alınmayacak sözlerin tipleri ile bizlere burda sol düşmanlığı yaptırmaya çalışmasın kimse .ayrıca bu vakitin ve o tip yobazların işide değildir haddide değildir .biz biliyoruz kimin düşman kimin dost olduğunu

Vakit gazetesinin ülkücü tavırla bir alıp veremediği yoktur, öyle olsaydı BBP ilede zıtlaşırdı. Bugün milli düşünen solcular dediğin insanların "ergenekon" davasında foyaları ortaya çıkmıştır, takke düşmüş kel görünmüştür. Bazıları hemen ergenekonun avukatıyım diye açıklama yapmak gereği duyarken, teşkilatlarını bulaştırmaktan kaçınan sayın genel başkanınızın tavrını örnek almanızı temenni ederim.

bbp de ülkücü tavır falan yoktur .bunu ben değil basbuğ söylemektedir .zamanında kendisine sorulan bir soru üzerine ülkücülerin siyasi mekanının milliyetçi hareket olduğunu baska hiç bir siyasi zeminde ülkücülüğün olamıyacağını ülkücünün liderine bağlı olması gerektiğini bizzat basbuğ kendisi söylemiştir .internette videolarını bulabilirsin .bu sözleri söylediği video int . var .hatta al sana linki

http://www.youtube.com/watch?v=QvnE5IRdowQ

dolayısı ile bbp ile zıtlaşmasına da gerek yoktur .bbp ni kaale bile alan yok .ne düşmanlık ne dostluk yapan yokki zaten vakit neden uğraşsın küçük işlerle .ben burdan bbp tabanına sesleniyorum .zaman birlik zamanıdır .bırakın şahsi çıkarlarınızı yada kızgınığınızı gelin mhp ye .

teşkilatını bahçeli uzak tutmaya çalışmıyor .senin dünyadan haberin yok anlaşılan .eğer suç teşkil eden birileri varsa gereken cezayı almalı ama ergenekon diyede saçma sapan birbirinden alakasız iddiaları iddianameye sokmakta akıl mantık işi değildir diye beyanları var mhp nin .bu ne demektir .mhp ergenekon olayına hak eden ceza alsın ancak ergenekon diyede herkese haksızlık yapılmamalı diyen bir parti .bende genel baskanımın bu tavırlarını benimsiyorum merak etme .

İstanbul Cumhuriyet başsavcısı diyor ki: Basında çıkan ergenekon ile ilgili haberlerin büyük bölümü yalandır, bunun içinde çok üzgünüm...
Vakit gazetesinde çıkan bi haber: Serter mhpye şerefsiz dedi....
Ben bu tip haberlere inanmıyorum, bunların hangi haberine inanacağımıda bilmiyorum...Başsavcının sözleri herşeyi ifade etmiştir..........
İyi forumlar...

Unutmadık biz her zaman aynı çizgimizdeyiz ülkücüler olarak.
Mhp sağa sola çizerek yol ilerler kimi zaman % 8 oy alır kimi zaman % 17 ama sağ sol çizmesine rağmen ülkücüler dik inen yumruk gibidir.
Yusuf Ziya Arpacık'ın kitabında dediği gibi ya hacca giden karınca misali bu uğurda yol vercez, ya da kutupta rotasını kaybetmiş gemi gibi yol alcaz.
o sloganların yanına birde KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAMINDIR!! ı eklemek gerekir.
Ve unutulmasın ki bu Vatanda maddeci Allah'sız ideoloji karşı en büyük mücadeleyi ülkücüler vermiştir ve her zaman hazırdırlar. :goz:

mhp şerefsizi hitabını kullanan kişilerin düşüncelerinin ne olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. ne demelerini bekliyordunuz ki bence çokta ciddiye alıpta konusunu yapmak bile gereksiz.. bu zihniyet yıllar öncesinden buyana böyle değilmi. ne yapmalarını bekliyorsunuz.. eğer bu kişiler mhp yi desteklediğini söylerlerse üzerinde konuşmak gerekir diye düşünüyorum...İYİ FORUMLAR..

Ergenekon palavraları dolaşıyor ortalıkta..

Türban konusunda Mhp nin koltuk değnekliğini kim inkar edebilir?

Ayrıca insan bir partiden hoşlanmayabilir.Siz özelinizde konuşurken sayın CHP mi diyorsunuz?insanların özel hayatlarında istedikleri cümleleri kurarlar.Sözünü senet saydığınız gazetenin yalan yanlış bir sürü haberi çıkıyor.Bundan yola çıkarak siz de insanlara ''şerefsiz'' yakıştırmasını yapabiliyorsunuz.Hemde alenen...

bu lafı neden ülkücüler çok kullanıyo acaba???
bir açıklaması varmı???

yoo bu lafı yerine göre herkes kullanır .gayetde güzel bir söz neden ? ne gibi bir açıklama bekliyorsun bu yeterlimi

ѕσηυη¢υ;3329349' Alıntı:
Türban konusunda Mhp nin koltuk değnekliğini kim inkar edebilir?

mhp türbana karsıdır .bas örtüsü sorununu da akp ile diğer kesimlerin laiklik kaygısınıda göz önünde bulundurarak bir düzenleme yapılması taraftarı olmustur .ancak akp kendi bildiğini okuyarak baş örtüsünü çıkmaza sürüklemiştir .baş örtüsü sorunu çözülmelidir .bundan rahatsızmı oluyorsunuz siz ? evetse neden ?

Kim bu kadın? Amacı ne?

Prof. Dr. Nur Serter’i yakından tanıdığımızı zannediyorduk. Meğer yanılmışız. Çünkü şimdinin “ulusalcısı” Serter, Atatürkçülük için “dar kalıp” demekle kalmamış, Panislamcılığı savunmuş. O da yetmemiş “yeni çağ” tarikatları ile kol kola girmiş. “Mesihçilik” yapmış mı? Bilinmiyor! Ama bilinen başka şeyler yok değil… iyibilgi özel

* Prof. Nur Serter 27 Mayıs 1960′daki askeri darbeye katılan subaylardan kurmay albay Emin Aytekin’in kızı. 27 Mayıs’ta İstanbul Örfi İdare Kurmay Başkanı olan Emin Aytekin, darbeci Talat Aydemir’le ilişkisi olduğu gerekçesiyle 1962′de ordudan çıkarılan subaylar arasında yer alıyor. Ayrıca ikili arasında akrabalık bağı da mevcut.

* Nur Serter 1980′li yıllarda Beyti Dost olarak anılan reenkarnasyoncu grubun “Sevgi Dünyası” adlı yayın organında yazdı. Ruh çağırma seansları düzenleyen grup, liderleri Dr. Refet Kayserilioğlu’nun ilahi mesaj aldığına ve olağanüstü güçlere sahip olduğuna inanıyor. :hhmanD UFO’ların 4. Düzen varlıkları olduğuna, dünyayı korumak için görevlendirildiklerine, bu görevin de Beyti Dost tarafndan, yani Dr. Kayserilioğlu tarafından verildiğini savunan grubun faaliyetleri geçtiğimiz yıllarda durduruldu. Nur Serter’in yazdığı Siyasal İslam’da Din Tekeli adlı kitabı Refah Partisi’nin kapatılması davasında kaynak olarak kullanıldı.

* Serter’in ‘Dinde Siyasal İslam Tekeli’ adlı kitabı da bayağı ilginç. Şimdilerde piyasada bulunmayan kitapta ‘Atatürkçü’ kesim de sorgulanıyor ve pek işitilmemiş ‘çözümler’ öneriliyor. Şöyle diyor Nur Hanım: “Ne din, ne Atatürkçülük olarak tanımlanan dar kalıplar, Türkiye’nin sorunlarını çözümlemeye yetmiyor. Her ikisi de kendi dönemleri içinde gerçekçi, tutarlı, ilerici, yenilikçi… Her ikisi de ait olduğu dönemin toplumsal sorunlarına çözüm getirmiş, toplumu yeniden yapılandırmış. Ancak zaman hızla akarken, toplum değişmiş, sorunlar farklılaşmış, sosyal ve ekonomik ilişkiler çeşitlenmiş, ortaya ihtiyaçlara cevap veren yeni kurumlar çıkmış.”

10 Kasım 2003′te Pera Palas Oteli’nde Masonlar Büyük Locası’nın düzenlediği panelde, Serter, “İktidarda bulunan karşı-devrimcilerle mücadele etmek için bütün güçler birleşmelidir” dedikten sonra, Masonlara “Kafa konforundan vazgeçip bu mücadeleye katılın” çağrısı yaptı.”)

İslamda kadın haklarını sorgulayan bu kadın; önce gitsin de Masonluk ta neden kadın olmadığını sorgulasın! Ama: sıkar biraz.. :hhmanD Sıkıysa ağız açsın da masonlukta kadına neden yer olmadığını sorgulasınlar!!!

mhp türbana karsıdır .bas örtüsü sorununu da akp ile diğer kesimlerin laiklik kaygısınıda göz önünde bulundurarak bir düzenleme yapılması taraftarı olmustur .ancak akp kendi bildiğini okuyarak baş örtüsünü çıkmaza sürüklemiştir .baş örtüsü sorunu çözülmelidir .bundan rahatsızmı oluyorsunuz siz ? evetse neden ?

Üzerinde konuştuğumuz konu türban.Yasak gelen de türban,başörtüsünden bahsetmiyoruz..Ayrıca değinmek istediğim nokta da insanların özeli

ѕσηυη¢υ;3329496' Alıntı:
Üzerinde konuştuğumuz konu türban.Yasak gelen de türban,başörtüsünden bahsetmiyoruz..Ayrıca değinmek istediğim nokta da insanların özeli

mhp halkın sorunu olan başörtüsünü çözmek için elinden geleni yaptı .akp kendi bildiğini okudu sorun çözülmedi .

sen ne özelinden bahsediyorsun anlamadım .bu sorun dünya gündemine oturmuş bir sorun .özelimi kaldı .

Halkın sorunu dediğin en başından beri ''türban'' idi.Mhp başörtüsü ile türbanı aynı şey mi sanıyor?

Özelden bahsettiğim;Yapılan haberin dogrulugu kesin değil.Nur Serter Mhp için''şerefsiz'' ifadesini kullanmış olabilir ama kullanmamıs da olabilir.Bahsediler konuşma da bir telefon konuşmasıdır.İnsanların özelidir.Siz özelinizde nefret ettiğiniz kişi ya da kurumlar hakkında ''sayın'' diye mi konuşuyorsunuz?

Geri