Serselcuk nıcklı uye Buraya BAK!!

ηòŦiСέS

New member
Reaction score
0
Dogum gunun kutlu olsun serselcuk forumda belkı bılınmessın ama ben senı az cok tanıyorum bugun dogum gunun , kutlu olsun

nıce mutlu senelere .

Buda hedıyem.

aYrıca Shany senınde dogum gununmus senın hedıyende bu ;) dogum gunun kutlu olsun.
i52658_basta.jpg

Tekrar Mutlu senelere.

HACKHELLDAN HIC AYRILMASSIN UMARIM...

serselcuk benim ikizim oluyor dogum günün kutlu olsun kardesim nice yılları görmek dilegiyle

hacked_14 valla erken davranmıssın ben de acacaktım böyle bi baslık helal olsun sana

shany' Alıntı:
serselcuk benim ikizim oluyor dogum günün kutlu olsun kardesim nice yılları görmek dilegiyle

hacked_14 valla erken davranmıssın ben de acacaktım böyle bi baslık helal olsun sana
ikizin oluyorsa bugün senin de doğum günün oluyor seninde doğum günün kutlu olsun shany...

Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeş Nice Mutlu Yıllara

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun varolun.
Kardeşim seninde doğumgünün kutlu olsun
Shany benim ikizimdir arkadaşlar.
Vaybe çok duygulandırdınız beni valla.Dün gece epey sorunla karşılaştık gece çok geç yatmak zorunda kalmıştım.Uykusuzluktan ölüyorum ama bu mesajları görünce kendime geldim tekrardan sağolun arkadaşlar
shany (Hakan ) Doğumgünün kutlu olsun kardeşim: )

dogum günün kutlu olsun kardeşim
nice senelere

doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar

ula herkesin dogum günü oluyor bi benim ki olmuyor dogum günün kutlu olsun bebegim

aRıZaLı' Alıntı:
ula herkesin dogum günü oluyor bi benim ki olmuyor dogum günün kutlu olsun bebegim
aRıZaLı :eek:
bebeğim mi :)
kardeş iyisin dimi sabah sabah uykunu mu alamadın yoksa:D

arkadaşlar ikinizinde doğum günü kutlu olsun nice yıllara

Doğum Gününüz Kutlu Olsun Arkadaşlar Hep Beraber Nice Mutlu Yıllara :D

Geri