Serhat-Hadise çok özel

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0

Belçika'da yaşayan iki Türk lejyoneri milli futbolcu Serhat Akın ile çıkardığı albümle uzun süre listelerde ilk sırada yer alan pop yıldızı Hadise, verdikleri ortak röportajda kendileriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundular.

Serhat Akın ve Hadise, Avrupa'da büyüyen 2 genç olarak böyle bir başarıya imza atmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ''Ailelerimiz ve Türkiye bizimle gurur duyuyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor'' dedi.

Futboldan pek anlamadığını ifade eden pop sanatçısı Hadise, terim olarak sadece penaltı
kelimesini bildiğini kaydederek, ''Ara sıra izliyorum. Eskiden evde babam çok maç seyrettiği için biz de zorunlu olarak izliyorduk. Serhat ile tanıştıktan sonra artık futbolla daha yakından ilgileneceğim'' diye konuştu.

Hadise'nin Galatasaraylı olmasına üzülen Serhat Akın, ''Ama bir Galatasaraylı ile Fenerbahçeli'nin biraraya gelmesi de güzel'' diyerek
pop yıldızını teselli etti.

''SERHAT'I BASINDAN TANIYORUM''

Belçika'da yaşadıkları halde şu ana kadar biraraya gelmediklerini dile getiren Hadise, milli futbolcuyu basından takip ettiğini kaydetti.

Serhat Akın ise Hadise'yi çok başarılı ve güzel bulduğunu vurgulayarak, ''Hatta Okan Bayülgen'in Zaga programında Hadise'yi sabahlara kadar izledim'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan gurbetçi futbolcuların da kendisine hayran olduğu yönündeki bir soruya ise Hadise, ''Bunu ilk
kez duyuyorum. Ama tabiki çok güzel bir duygu'' yanıtını verdi.

Milli futbolcu Serhat Akın, Hadise'nin mesleğinin kendisininkine oranla daha zor olduğunu iddia etti.

Birbirlerine jest yapan ikiliden Serhat, ''Hadise posterlerde olduğundan daha güzel'' derken, Hadise de ''Serhat ile tanışmak çok güzel oldu. Bugün benim için özel bir gün. Yakından daha da yakışıklıymış'' yorumunu yaptı.

Serhat Akın da Hadise'yi yarın Anderlecht'in şampiyonluk yolundaki son sınavı olan ve sahasında oynayacağı Zulte Waregem maçına davet
etti.Akın, maçı kazanıp şampiyon olmaları halinde statta bulunan büyük Türk bayrağıyla şeref turu atacağını da sözlerine ekledi.

BİRBİRLERİNE İMZALI FORMA VE ALBÜM HEDİYE ETTİLER

Röportajın sonunda Serhat ve Hadise, birbirlerine başarılar dilerken, milli futbolcu Hadise'ye imzalı formasını hediye etti.

Hadise'nin forma numarasının neden 24 olduğunu sorması üzerine de golcü oyuncu, ''Erzincan'ın plakası ve yaşım 24. Ama senin için
değiştirebilirim'' şeklinde yanıtladı.

Hadise de Serhat Akın'a imzalı albüm ve posteri ile üzerinde Hadise yazan bir bileklik hediye etti.

(AA)

Yakında aşna fişne haberleriylede milletin gururu olmaya devam ederler.

Geri