sergenden carlosa taş:)

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
sergen.jpg
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sergen Yalçın, Fenerbahçe'de forma giyen Roberto Carlos'a laf attı
Sergen'den Carlos'a taş

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Sergen Yalçın, hafta sonunda gösterilmeye başlanacak bir reklam filminde oynadı. Yaşının 35 olduğunu, bundan sonra yeşil sahalardan çok reklam-dizi gibi projelerde yer almak istediğini belirten tecrübeli oyuncu, kurşun döktürdüğü reklam filminin hoşuna gittiğini söyledi. Roberto Carlos'a da laf atan Sergen, "O reklam filminde sadece koşmuştu, hem de dublör yardımı alarak. Ben ise 5 dakika boyunca yere hiç düşürmeden top sektirdim, aynı zamanda imza dağıtıp, hayranlarımla fotoğraf çektirdim. Üstelik yönetmen, hayatının en kolay çekimini yaptığını söyledi" diye konuştu.
kaynak:
Kartalhaber.​

Bravo böylece Carlos'tan daha iyi futbolcu olduğunu gösterdin

bir beşiktaşlı olarak sergene hem acıyorum hem de üzlüyorum bu kadar yetenekli bir adam nasıl dunya kulubunde oynamaz dıye ama özel hayatını göz önünde bulundurunca az bile değil eskişehir spor bizim mahale takımında bile oynaması günah..

bu aralar gundemden düştü kendine malzeme arıyor....

araLarındaki en büyük fark sahip oLdukLarı yetenekLeri kuLLanabiLme becerisi...Sergen dünya futboLunun en büyük yetenekLerinden birisiydi...Bir fenerbahçeLi oLarak her zaman zevkLe izLemişimdir...ancak kıymetini biLmediği yeteneğini için ağLaması gerekirken kariyeri boyunca yetenekLerini çok iyi kuLLanabiLen carLos a Laf atması çok şaşırtıcı...

ibrahimin devamlılığı+sergenin yeteneği
ikisini toplasan bir carlos etmez bile..ve bu ikiside medyada roberto carlosla kıyaslandı alay eder gibi bırakın bu işleri adamı dünya tanıyor kabul ediyor sen reklemda iki top sektirmişin adam o topu şampiyonlar ligi finallerinde dünya kupası finallerinde sektirmiş

ibrahim ben carlos'tan iyiyim demişti , aynı ligdeler.. GÖRELİM.. :)
sergen de ben daha iyi artistim demiş ... o zaman neden cola firması Carlos ile reklam filmlerinde anlaşmış ??
sergen kardeş , yapman gereken dünya kulüplerine gitmekti.
şimdi sürünmeye başlamışken bir iki filmde rol almak için bunu yapma kendine..
rezilliktir bu...

bi çok futbolcu kendini carlosla kıyaslıyor aslında onlarda kabul etmiş carlosun büyük bi futbolcu olduğunu ki kıyaslama yapıor bi gs liyim ama carlos gibi bir sol stoper oyuncusu hala dünyada olmadığını düşünüyorum yaşı 34 olsada

ayaklar bakımından sergen daha iyide beyin bakımından geri kaldı

Geri