Sergen YaLçın "Eskidendi Çok Eskiden"

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Bugüne kadar, Beşiktaş’a yaptığın hizmetlerin yüzü suyu hürmetine, yazdıklarımıza, söylediklerimize dikkat ettik, sustuk.
Amaaaa…

Sen bir türlü susmadın.

Konuştukça, açıldın.

Yeni başladığın gazeten de, ilk hedefin yine Beşiktaş oldu.

Baltalarla giriştiğin Beşiktaş’ı kesme, biçme, doğrama operasyonunun, sebebini anlamaya çalışıyoruz.

Bu sene yaptığın yorumlarda “özellikle” Beşiktaş’a karşı büyük bir öfke ve sinir gözlemliyoruz.

Kendinden yola çıkarak verdiğin örnekler hiç hoş değil.

Futbol oynadığın dönemlerde, kırdığın cevizleri marifetmiş gibi anlatıyorsan, bugün hiçbir şekilde, hiçbir futbolcuyu, eleştirme hakkın yok!

Özellikle Beşiktaş’a gelen futbolculara karşı duyduğun haset, nefret, kıskançlık gibi duyguların, onların gerçekten çok iyi futbolcu, olduklarının kanıtıdır.

Quaresma kaç maç kazandırmış?

Sana ne?

İsterse hiç maç kazandırmasın…

Beşiktaş taraftarı onu çok seviyor…

Seni asıl rahatsız eden ve çılgına çeviren şey bu zaten.

Guti’ye hiç durmadan, yorulmadan ettiğin hakaretlere karşı,

Beşiktaş taraftarı sana şu cevabı veriyor.

“Guti Real Madrid’de kaptan çıkarken Sergen Yalçın Şekerspor da oynuyordu”.

Anlamadığım ya da anlamakta güçlük çektiğim bir konu var…

Memlekete bir sürü yıldız oyuncu geldi sen hiç birine böyle takmadın, üstüne gitmedin…

Niye Beşiktaş’ın futbolcularına, teknik direktörüne taktın?

Biraz daha gayret gösterirsen, Batuhan Karadeniz seviyesinde açıklamalar yapacağını düşünüyorum.

Sergen Yalçın, kardeşim;

Beşiktaş taraftarının sabrını tükettin, eskiden iyi futbolcu olabilirsin, o zaman da acayip konuşurdun ama “daha çocuk” derdik geçerdik.

Ama uzun yıllar formasını giydiğin kulübe, bugünlerde yaptığın ihanet, seni “adamlık” adına batağa sürüklüyor, dikkat et!

Biz bağrımıza taş bastık…

Eskiden 10 numara giymiş, çok iyi bir futbolcumuz vardı, adı Sergen Yalçın'dı dedik…

Ama
ESKİDENDİ
ÇOK ESKİDEN

Itır Esen - HABER1903

Sergen biz sustukca haddini aşıyor saçmaLıyor ve insanLarı kendisinden nefret ettirmeye başLıyor..Beşiktaşımıza saLdırarak akLınca prim yapmaya çaLışıyor ama haberi yok ki tek tarafLı sözLeşmesını fesh edicez..

yorumculuğa başladığı günden beridir birileri gibi olmaya çalışıyor..

sivri sözlü gibi gözükerek prim yapma uğraşında..

yakışmıyor sana Sergen..Beşiktaş senin sayende Beşiktaş olmadı ama sen Beşiktaş sayesinde Sergen oldun..

Aynen ben artık öyle diyorum. Biri vardı eskiden Sergen diye diyorum. Artık hiç sevmiyorum kendisini Beşiktaşı eleştirebilir sonuçta Tvde yorumcu. Ama Beşiktaşa ya da oyuncularına saldıramaz. Adam ol sergen adam. Gerçi bu senin için biraz zor olabilir.

Beyler unuttuğunuz birşey var; Aynı Sergen daha çok para verdiler diye Şekerspor' a gitti oynadı. Paranın kölesi olmuş. Kim daha çok para verirse onun dediğini söylüyor. Birileri çıkmış "Beşiktaş' a b.k at" demiş eline de 1 çorba parası sıkıştırmış belliki.

çok yaramazlık yapar dili boyunu aşarsa azcık o kepçe kulaklarından çekmek gerekiyor sanırım.

Geri