Sergen’e altın gol

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Yorumculuk yapan Beşiktaş’ın eski kaptanlarından Sergen Yalçın, Manuel Fernandes’in ‘yıldız’ sınıfında bir oyuncu olmadığını söylemişti.

Bu konu hakkındaki düşüncesi sorulan Manuel Fernandes, çok çarpıcı bir yanıt verdi. Bu sezon çok başarılı bir görüntü çizen Portekizli yıldız, “Beşiktaş’ın uzun süre kaptanlığını yapmış bir futbolcusunun görüşüne saygı duyarım ve yanıt vermem” diye konuştu.

Aykırı kişiliğiyle tanınan Sergen ise, Fernandes’in bu yanıtına, “Adammış” cevabını verdi

Sergen’e altın gol | Amk Spor Gazetesi

sergen doğru demiş fernandes bir yıldız değil ama çok iyi bir oyuncu ertuğrul sağlam gibi yıldız değil, fernandes efendilik konusundada ertuğrul sağlam gibi afferim fernandes .

yıldız oyuncu dediğin neymar gibi olur sergen gibi hagi gibi olur hiç umudun kalmadığı bir anda kaybedilen maçı çevirir. fernandes kaç maçı çevirmiş? segen gordon milne zamanlarında son 5 -10 dakkalarda oyuna girer beşiktaşın kaybettiği maçları çevirirdi...

benim gözümde hatta fenerli ve cimbomluların gözünde de şu an yıldız hatta türkiye ligi standardından yüksek.yapacaklarına bakmış olacaksak evet bir yapıtaşı değil ama eğer kalırsa beşiktaş'ta o zaman yıldızoğlu yıldız olmaya aday bi futbolcu.sergenin de bu açıklamaları onu itici yapıyor değilse deil bunu bastıra bastıra söylemenin alemi de yok öyle beni bayern münih istedi ama boş biri oldugum için almadılar diye programlarda espri yapmakla yıldızlığını farkettiremezsin.köstek değil destek ol hakiki beşiktaşlıysan..

benim gözümde hatta fenerli ve cimbomluların gözünde de şu an yıldız hatta türkiye ligi standardından yüksek.yapacaklarına bakmış olacaksak evet bir yapıtaşı değil ama eğer kalırsa beşiktaş'ta o zaman yıldızoğlu yıldız olmaya aday bi futbolcu.sergenin de bu açıklamaları onu itici yapıyor değilse deil bunu bastıra bastıra söylemenin alemi de yok öyle beni bayern münih istedi ama boş biri oldugum için almadılar diye programlarda espri yapmakla yıldızlığını farkettiremezsin.köstek değil destek ol hakiki beşiktaşlıysan..

Ben Fenerli olarak şahsen Fernandesin bizde olmasını isterdim

Sergen gitsin At'larıyla ilgilensin, futbola burnunu sokmasa bence iyi olur

Sergene bunu yazdım diye yanlış anlamayın, her konuştuğu polemik, hiç bir şeyi beğenmez, her şeye kabahat bulur

Sanki Türkiye nin yetiştirdiği en değerli futbolcu gerisi faso fiso

haklısın bence de negatif beyanlarından bıktık sıkıldık çok bilmiş tavırlarından filan.

Geri