Serdar Özkan 4 Milyon TL İstiyor...!

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaşımız'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki futbolcu, kalmak için 4 milyon TL isteyerek ipleri kopardı.

28rzgir.jpg

Beşiktaşımız'da futbol komitesiyle, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Serdar Özkan arasında başlayan görüşmeler diğer oyunculara göre olumsuz geçiyor.

"Bana teklifler var, gerisini siz düşünün. Menajerimle görüşün" tavrını sergileyen 23 yaşındaki futbolcuya, siyah-beyazlı yönetimin geçen dönemde aldığı paranın aynısını teklif edildiği öğrenildi. Ancak primleriyle birlikte yıllık geliri 1 milyon TL olan futbolcunun, yıllık 4 milyon TL istediği bildirildi.

Bu talebe çok sinirlenen transfer komitesi üyelerinin, "Biz oynamayan bir oyuncuya 4 milyon TL veremeyiz" karşılığını verdiği öğrenildi. Hem tarafların sert tavrından hem de rakamdaki 4 kat farktan dolayı bu işin ayrılıkla son bulması bekleniyor.

Kaynak: Sabah

DefoL Git Allah Versin :mad:

şaka mı bu ne 4 milyonu ? bu adam bizim semtten çıkma yalnışlıkla denk gelirsek dövücem sonra eline de 4 ytl vericem..

Tabata'dan Sonra BizimkiLerin Gözü AçıLdı :)
YoLun Açık OLsun Serdar.

Porto - S.Lizbon - OLympiakos - Panathinaikos SöyLentiLeri Serdar'ı HavaLandırmış OLacak, AkLını Başına ALması Lazım, Bu 4 MiLyon TL'nin, Ancak 5'te 1'ine Oynar, Bu Saydığım TakımLarda...

Sırf serdar'ı yıpratmak amaçLı yapıLan sabah çıkışLı bi haber.. Adam ruh hastasımı 4 MiLyon tL ıstesın ??

Beşiktaş'tan ayrıLsın 2 sezon içinde Bank Asya 1. Lig'de biLe zor klüp buLur haLa artistlik yapıyoo yaa...
Örnek: Kemal AsLan :)

başını şimdi verelim devamı sonra bu nasıl

Serdar 4 milyon TL istedi mi?

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolculardan biri olan Serdar Özkan, 'Yıllık 4 milyon euro istiyor" iddialarına tepki göstererek, "Ben kulübün evladıyım, haddimi de bilirim" dedi.

Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ile yaptığı görüşmenin çok farklı yerlere çekildiğini belirten Serdar, "Yaklaşık yarım saatlik bir görüşme yaptık ve bana kalıp kalmayacağımı sordular. Ben de bazı teklifler olduğunu ancak ilk tercihimin her zaman Beşiktaş olacağını söyledim. Onlar da bana 'Merak etme burada kalacaksın' dediler. Bunun dışında bir konuşma olmadı" diye konuştu.

Serdar Özkan; "Benim o kadar para istediğimi nereden çıkartıp yazıyorlar anlamak mümkün değil. Sadece Portekiz'den bir kaç teklif olduğunu söyledim. Hatta bana ordana ne kadar önerdiklerini bile sormadılar ama bu rakamlar nereden çıkıyor anlamıyorum" diye konuştu.

kaynak:ligtv.com

..:.. vardır bi takım da o yüzden öle yapmıstır anladı tabii oynayamayacagını BJK de her ne olursa olsun o kadar para etmessin ki lan sen Malak ..:..

Geri