Sercan'a kanca!

ekirekli24

New member
Reaction score
0
7_232276_sercan0110_414_232.jpg

Orta sahadaki sıkıntıyı gidermek için Bursa´nın tecrübeli oyuncusu Mustafa Sarp´a yönelen Fenerbahçe Yönetimi'nin, şimdi de genç golcü için bastırdığı iddia edildi.

Fenerbahçe Yönetimi, ara transfer hamlesine erken başladı. Orta sahada yaşanan sıkıntıyı bir türlü gideremeyen yöneticiler, çareyi Bursaspor’un parlayan yıldızı Mustafa Sarp’a yönelmekte bulurken, şimdi de aynı takımın golcüsü Sercan Yıldırım gündeme geldi. Manchester United, Manchester City, PSV gibi ünlü kulüplerin de gündeminde yer alan genç futbolcuyu ara transferde alabilmek için yöneticilerin zemin yokladığı ileri sürüldü. Bu arada yıldız oyuncularını satmak gibi bir niyetleri olmadığını söyleyen Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, “Mustafa ve Sercan’la ilgili kimseyle görüşmemiz olmadı. Bu haberlerin Fenerbahçe maçı öncesi kasıtlı çıkarıldığını düşünüyoruz” dedi.

Kaynak:Fanatik

Bence yalan bir haber.Takımı sadece bir golcü mü kurtaracak!.İlk önce şu başımızdaki dede olan teknik direktör gönderilmeli.

ya forvet aLmıcazki niye bosuna saLLıoLar........

Evet ya benim demek istediğimde bu zaten.
Biz ilk olarak dedeyi göndereceğiz sonra ise orta sahayı doğru dürüst yapacağız..

warya ortsa saha söLe oLması Lazım

wederson aLex deniz Deivid

devre arasına kdr böLe devre arası deniz yerine birini aLıcan dmm....
ya fener Ligde nie cift ön Libero oynar onuda anLamıs deilim ya fb bu her macı kazanmaya cıkar
kazanmak isteyen adam da cift ön Libero oynamaz....

ArkadaŞlar Bu YÖnetİm Bu Oyuncularin Psİkolojİsİnİ Bozmak İÇİn MaÇ Öncesİ MaÇa Asilmasinlar Dİye BÖyle Haberler Ortaya Atiyorlar HİÇ YakiŞmiyor Yazik Çokkkkkkkk Yazik

bu haberleri yönetim yapmıyor.Bu haberleri basın kendi kafasından uyduruyor.

ArkadaŞlar Bu YÖnetİm Bu Oyuncularin Psİkolojİsİnİ Bozmak İÇİn MaÇ Öncesİ MaÇa Asilmasinlar Dİye BÖyle Haberler Ortaya Atiyorlar HİÇ YakiŞmiyor Yazik Çokkkkkkkk Yazik

kardeşim yazdığın şeyi göndermeden okudun mu öLe sacmaLık oLur mu?
Hangi kuLüp oyuncuLarın moraLi bozuLsun die yaLan haber cıkartır.....

Kendi yazdığının ne anlama geldğini bilmiyor galiba arkadaş.???!!!

Sercanı aLmak türk futboLu adına çok büyük bir katL oLur..
Gerçi akLı varsa 3 büyükLere geLmez ya nese..

zaten böyle bir haber yok..yalan bir haber..gelecek olsa bile biz almayız..bizim ihtiyacımız adam gibi bir ortasaha..

Orta sahadaki sorunu Mustafa Sarp mı çözücekmiş ?

Öyle birşey yok dostum.Zaten biz sabahtan beri bu konu üzerinde yalan olduğunu konuşuyoruz..Yani senin dediğin gibi orta saha sorununu bu adam çözecek diye birşey yok..Orta sahaya başka bir adam bulunacak.bu adamda Fenerbahçe'ye gelmeyecek zaten..

İyi bir oyuncu inşaallah alırız.Ama hiç umudum yok gelmez,bu takıma gelmez...Gelse yazık olur bence daha pişmesi lazım....

Dediğin doğru.Bu takıma gelirse yedek oynar.Yani forma yüzü görmez.Bu yüzden kendi kendini yakmasın.

Geri