Sercan YıLdırım Transferi!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sercan sözü!

6485_B_SercanYildirim005.jpg

Galatasaray Sercan Yıldırım için tekrar düğmeye bastı.

Bursasporlu forvete Beşiktaş'ın da talip olması üzerine harekete geçen Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Sercan ve menajerine, "Unutmayın, bize verilmiş bir sözünüz var. Bursaspor bıraktığı takdirde, transferde öncelik bizim" hatırlatmasını yaptı.

19 yaşındaki oyuncu da Üstünel'e "Sözüm hâlâ geçerli. Benden yana bir problem yok. Yeter ki kulübümle anlaşın" cevabını verdi.

Kaynak : Sporx.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu Arada Bu Da Benden Size Armağan OLsun =)

hehea.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------

''Bursaspor başkanı Yazıcı, Sercan transferi ile Adnan Polat'a söz verdi'' haberleri ulusal basında..

sercanyildirim.jpg

Devre arasında mutlaka bir yerli golcü almak isteyen ve listesinin ilk sırasına Bursasporlu Sercan Yıldırım’ı yazan Galatasaray mutlu sona çok yaklaştı.

Geçen hafta başında Başkan Adnan Polat’ı ziyaret eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın, Sercan için yeşil ışık yaktığı ve tarafların prensip anlaşmasına vardıkları bildirildi. Bursa’daki maçtan bir gün önce yenilen yemekte de Sercan konusunda karşılıklı sözlerin verildiği kaydedildi.

Sezon başında 5 milyon euronun yanı sıra Nonda ile Uğur Uçar’ı takasta öneren Cim-Bom, hem rakamsal hem de teklif edilen futbolcular bakımından Bursaspor’u ikna edememişti. Ancak yeşil-beyazlıların ekonomik sıkıntılar yüzünden geri adım attığı öğrenildi. Başkan Yazıcı’nın hafta başında yapılan zirvede Polat’a, “Sercan’ı size verebiliriz. Ancak bonservisin yanı sıra Aydın’ı da istiyoruz” dediği kaydedildi.

Kaynak : Teksas.org

Sercan'a dünyalar feda!!!

G.Saray, genç golcünün transferi için kesenin ağzını açtı.

GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

haber_ic_197170.jpg

Sarı-Kırmızılı yönetim, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferini bitirebilmek için son bir hamle daha yaptı. Ara transferde bir forveti renklerine katmak isteyen Galatasaray, 19 yaşındaki milli golcü için temasları sıklaştırdı.
Aslan’ın, genç yıldız için istenen 6 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirebilmek için yoğun pazarlık yaptığı, rakamı 5 milyon Euro’ya çıkarıp üstüne de takasta kullanılacak bir oyuncu önerdiği öğrenildi.

Bursaspor’un hocası Ertuğrul Sağlam’ın istediği tek oyuncunun Aydın Yılmaz olduğu belirtilirken, Galatasaray yönetiminin ilk etapta bu oyuncuyu kiralık olarak vermeyi düşündüğü ifade edildi. Ancak Timsah’ın Sercan’ın bonservis bedelinde daha fazla indirim yapması halinde bir türlü verim alınamayan Aydın’ın bonservisiyle birlikte gönderilmesine de onay verileceği kaydedildi. Sercan’ın Galatasaray’a gitmeye istekli olması da Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da istediği genç golcüyü Cimbom’a bir adım daha yaklaştırdı. 5 milyon Euro’luk bonservis bedelinin ödeme koşulları konusunda görüşmelerin sürdüğü, son sözü başkan Adnan Polat’ın vereceği öğrenildi.

RIJKAARD’DAN DA ONAY ÇIKTI

Rijkaard da uzun süredir takip ettiği Sercan için “Hem genç hem de çok yetenekli. Böyle bir oyuncuyu her teknik direktör ister” raporu verdi. Bu arada Gökhan Ünal’ı da alternatif olarak elde tutan Aslan’ın, Trabzon’un istediği 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini duyunca geri adım atmak zorunda kaldığı ifade edildi.

Logo.jpg

Sercan' ı çok abartıyolar onu alacak takım Hayal kırıklığına hazırlıklı olsun. Bursa' daki performansı olmayacak

Ben Sercan olsam Bursaspor'da kalirdim, Bursa'yi güzel yerlere tasiyabilir, zaten iyi bir yerde ama sercan bursaya lazim

Sercan isyan etti!!!

Transfer dedikodularından bıktığını söyleyen Bursasporlu Sercan, artık bu konuda konuşmayacağını söyledi.

50992_news.jpg

DHA'nın haberine göre, adı sürekli transfer dedikodularının içinde yer alan Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, 2 Ocak'ta başlayacak devre arası kampı öncesi Uludağ'da dinleniyor.

Transfer söylentilerinden sıkıldığını ve Uludağ'da kafasını dinlediğini belirten Sercan, kayak yaparak stresten uzak kaldığını ifade etti.

Bundan sonra transfer konularında konuşmayacağını belirten genç yıldız, "Bundan böyle bu konuda konuşmak istemiyorum. Ağzıma fermuar çektim. Son günlerdeki gelişmeler beni iyiden iyiye rahatsız etti. Giderim ya da kalırım. Ama bunları o zaman konuşalım. Artk beni rahat bıraksınlar" diye konuştu.

logo_hp.png

Alırsak çok Çok İyi Olur :) Elimizde Tutupta faydaLanabılırsek çok MutLu Oluruz :D

Sercan transferinde son durum!

Sercan Yıldırım için Bursaspor ve Galatasaray başkanları Papermoon'da buluştu.

37006_news.jpg

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ı transfer etmek için Türkiye'nin önde gelen kulüpleri yarışa devam ediyor.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul'un gözde mekanlarından Papermoon'da bir araya geldi. Sarı kırmızılı ekip, ara transfer dönemi yaklaşırken fiyatı biraz daha arttırdı. Sercan karşılığında 3 milyon avro nakit paranın yanı sıra Aydın Yılmaz ve alt yapıdan iki futbolcu teklifi yapıldı.

Beşiktaş cephesi de boş durmuyor. Siyah beyazlı yönetici Kenan Öner, Sercan için nabız yoklamaya devam ediyor. Batuhan ve Serdar Özkan ile beraber 2 milyon avro nakit para öneren kara kartalların, teklifi 1 milyon avro daha yükseltmeleri durumunda transferin gerçekleşebileceği konuşuluyor.

Vatan gazetesinde çıkan başka bir habere göre ise; Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Bursasporlu oyuncu için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını söyledi. Mehmet Topuz ile Sercan Yıldırım'ın menajerlerinin aynı kişi olduğuna değinen başkan, bu transferin söylentilerden öteye gidemeyeceğini dile getirdi.

logo_hp.png

Not : Dün Gece KanaL 24'te, Spor Yazarı Hakan Can, Sercan için Aykut+Aydın+1milyon euro peşin,5milyon euro da 2011 sonunda ödemek koşulu ile 6 milyon teklif ettiğimizi ve İbrahim Yazıcının teklifi düşünmek için süre istediğini söyledi...

BekLeyip Göreceğiz BakaLım...

Hacı çok o para ya..Aydın zaten en az 2.5 Milyon eder şu anda..

Hacı Bana KaLsa Derim, Linderoth, Serkan ÇaLık + 1 MiLyon euro, Sonradan Da 4 MiLyon Euro 2011'de...

Ama Yönetim Kesin Bu TekLifLeri Yapmıştır, KabuL Görmeye Görmeye, (Ki Zaten Aydın'ı IsrarLa İstiyorLar, Bir Kere Sercan Bize GeLirse Aydın Kesin Gidecek Bu ALLah'ın Emri De) Son Haddeye GeLinmiştir, Ve Bence Bu Durumda GaLatasaray'ın Son Noktasıdır Bence, Daha Da Başka Oyuncu VeriLmez Diyorum, Zaten VeriLirse Yuhh, Tamam Oyuncu Genç Uzun YıLLar Boyunca Hakan Şükür Gibi Bize Hizmet EdebiLir Ama Bunca Oyuncuyu Sezon Ortasında Vermek AkıL Karı DeğiL, Sadece Ligde DeğiL, Avrupa Ligi'nde De İLerLiyoruz, BunLarı Düşünüp Ona Göre Adımını AtmaLı Yönetim, Yani Kısaca Yapacağı TransferLerde Ne Şiş YanmaLı Ne De Kebab...

Yanlız yönetim en az zararla Sercan'ı kadroya katarsa çok iyi iş yapar..daha yaşı çok genç Galatasaray'a 4-5 sene hizmet edip güzel bi paraya Avrupa'ya gidebilir..Haldun Baba el atarsa bu olaya kısa sürede çözer heralde..Adnan Sezgin'e kaldıysak döneriz Lincoln olaylarına.. :D

TransferLer AntaLya Kampına Yetişecek DeniLdi, BakaLım Bu Hafta İçi TransferLerin Bitmesi Lazım BekLeyip Göreceğiz, HaLdun ÜstüneL'e Güvenimiz Tam =)

Ben size geLecek forvetin adını veriyimmi ?
HaLiL aLtıntop ;)
Hadi hayırLı oLsun.

Geri