Sercan, Açık Konuştu

admiral

New member
Reaction score
0

Milli Takım'ın yeni gözdelerinden Sercan Sararer, “Alman pasaportum da olurdu ama onlardan teklif gelse bile kabul etmezdim. Türk kulüpleriyle ise herhangi bir görüşmem olmadı” diye konuştu.

Önümüzdeki sezon Almanya 1. Ligi’nde mücadele edecek Greuther Fürth’te forma giyen Ay-Yıldızlılar’ın yeni gözdesi Sercan Sararer konuştu. Babası makinist olan Sercan’ın annesi de İspanyol solaryum uzmanı. 4 kardeşin ise 3 numarası. Fürth kentinde yaşıyor evli ve 2 yaşında bir çocuğu var. Şimdi söz, röportaj sırasında babası Cengiz beyin tercümanlık yaptığı ve “Almanya’dan teklif gelse bile gitmezdim” diyen Sercan’da; “Beni ilk Erdal Keser aradı ve A Milli Takım’a davet edeceklerini söyledi. Milli Takım’da gerçekten çok güzel bir ortam var. Türkçe bilmiyorum bu yüzden Gürcistan maçında İstiklal Marşı’nı okuyamadım ama takım içinde Almanca konuşan arkadaşım çok.”

‘BİR SENE DAHA FÜRTH’TEYİM’

“Hem İspanyol hem de Türk pasaportum var. Alman pasaportum da olurdu ama onlardan teklif gelseydi bile kabul etmezdim. Beşiktaş’ta oynayan Burak Kaplan’la eski takım arkadaşıyız. Beşiktaş’ı bu yüzden iyi tanıyorum. Türkiye’den bana teklif gelmedi. Ancak daha önce Tayfur Havutçu’nun benimle ilgilendiğini duymuştum. Kulübümle 1 yıl daha sözleşmem var ve şu an hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum.”​

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    27.7 KB · Görüntüleme: 186
Geri