"Senin kurduğun komplolar ne olacak!"

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Türkiye Değişim Hareketi Lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Zonguldak Madenci Anıtı Meydanı'nda mitinge katıldı.

"CHP İŞGAL ALTINDA"
Sarıgül, istifa eden Baykal'ın da başkalarına karşı komplo kurdurduğunu ileri sürerek, "Hemen belirtmek isterim ki Sayın Baykal'ın istifası kendisini (ilgilendirir), CHP'yi değil, gerçek CHP burada. Gerçek burada, orada kim var biliyor musunuz? Sayın (Önder) Sav ve adamları var. Orası işgal altında. Şimdi bu konu Sayın Baykal'ı ilgilendirir. Biz bu konuyla meşgul değiliz. TDH kendi kulvarında yoluna aslanlar gibi devam etmektedir. Ancak Sayın Baykal 'Bana komplo kuruyorlar' dedi. Eğer komplo varsa biz bu komployu kınıyoruz. Ama senin başkalarına karşı kurdurduğun komplo ne olacak? Peki bir komplo, başka bir komployla kapatılır mı? Bize yönelik çirkin iftiralarda bulundun. Peki ben burada oğlum Ömer'e, Emir'e, torunum Ayşe Naz'a ne cevap vereceğim? Bize uzaktan atılan taşlar değil, yakından atılan taşlar yaralar." diye konuştu.

"YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR"
Sarıgül, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bize atılan komplonun üzerine gittik. Bize atılanlar 3 günde ortaya çıktı. Bir tanesi çıktı, tövbe estağfurullah. Herkes bekliyor ki bir şey açıklayacak. Ölüyü bıraktı, diriyi bıraktı, gözünü Sarıgül'e dikti. Öyle olacakmış da, böyle olacakmış da, birisi varmış da. Ama merak etmeyin yalancının mumu yatsıya kadar yanar."

BAYKAL'A 'YARGIYA BAŞVUR' ÇAĞRISI
Yaşanan komplonun açığa çıkarılması için Baykal'a çağrıda bulunan Sarıgül, "Sayın Deniz Baykal'a karşı kurulan komplonun açığa çıkmasını biz de Sayın Baykal kadar istiyoruz. Ve Sayın Baykal'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin savcılarına ve hâkimlerine güvenmesini rica ediyorum. Sayın Baykal hukuktan, kanunlardan bahsederken savcıya gitmeli, gerçekleri anlatmalı ve gerçek ortaya çıkmalıdır." şeklinde konuştu.

kaynak

Ancak Sayın Baykal 'Bana komplo kuruyorlar' dedi. Eğer komplo varsa biz bu komployu kınıyoruz. Ama senin başkalarına karşı kurdurduğun komplo ne olacak? Peki bir komplo, başka bir komployla kapatılır mı?

Syn Baykal yapınca adına komplo denmez öğrenemedin mi Syn Sarıgül

Geri