Senin Derdin Ne Emre???

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması sonrası Deivid ile Emre arasında yaşananları HABERTÜRK açıklıyor.

146223.jpg

İnönü Stadı’ndaki derbi zaferinin önüne geçen kavga, 90 dakikanın ardına taştı. Emre, Brezilyalı yıldıza telefon açarak, “Neden herkese dayılanıyorsun? Gel görüşelim” dedi.

Son yıllarda hiç de alışık olmadığı şekilde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Fenerbahçe, İnönü Stadı’nda prestij için sahada... Hedef hem derbi maçlardaki başarılı grafiği sürdürmek hemde taraftara biraz olsun kendini
affettirebilmek...Maç başlıyor, Fenerbahçeliler rakiplerine top göstermeden 2-0 öne geçiyor. Ancak tam bu sırada, herkesi şaşkına çeviren bir şekilde Fenerbahçe’nin iki yıldızı Emre ile Deivid birbirinin üzerine yürüyor. Takım arkadaşları Semih ve Selçuk, iki yıldızı güçlükle ayırıyor. Fenerbahçeli yöneticiler, olayın kapandığını iddia etse de, gerginlik 90 dakika sonrasına taşıyor. Kulübede Semih’le yaptığı konuşmalar kameralara yansıyan Emre Belözoğlu hâlâ öfkeli... Saha içindeki tartışmanın etkisinden kurtulamayanmilli oyuncu, bir gün sonra telefona sarılıyor. Deivid “Alo” diyor, Emre Belözoğlu’nun Brezilyalı’yı şaşırtan sözleri geliyor: Derdin nedir senin kardeşim? Neden takım içindeki herkese dayılanıyorsun? Önce Uğur’la dalaştın, şimdi de benimle. Gel, dışarıda buluşalım. Bu sorunu da çözmüş olalım...

Mazeretim var asabiyim ben

Emre’nin teklifine “Sen aramasan, ben seni arayacaktım” cevabını veren Deivid şöyle af diledi: Kötü oynuyorum bu da sinirimi alt üst etti! İnönü Stadı’ndaki gerginlik,maç sonunda yüzüne de yansıyan Deivid de Souza, Emre Belözoğlu’nun “Gel bir yerde buluşalım, sorunu çözüme kavuşturalım” teklifini hemen kabul eder... Kanarya’nın iki
yıldızı, bir kafede biraraya gelir.Maç sonrasındaki öfke biraz olsun yatışmıştır. Söze giren Emre, “Amacın ne? Ne yapmaya çalışıyorsun?” diye sorar.

‘ÖZÜR DİLERİM EMRE’

Emre’nin bu sözlerine pozitif bir şekilde yaklaşan Deivid ise, içinde bulunduğu psikojiden söz eder. Son haftalardaki performansı eleştiri konusu olan Brezilyalı oyuncu, “Sen aramasaydın zaten ben seni arayacaktım. Saha içindeki yaşananlara gerçekten çok üzüldüm. Kötü futbol oynuyorumve bu da sinirlerimi altüst etmiş durumda. Bunun için de son derece gerginim. Senden özür diliyorum” der, olay tatlıya bağlanır.

Buraya gel Uğur

Deivid ile arasındaki gerginlik tatlıya bağlanınca, Emre Belözoğlu başka bir konuyu daha açar. Ankaraspor maçında Brezilyalı yıldızla tartışan ve teknik direktör Luis Aragones tarafından 2 maç kadro dışı bırakılan Uğur Boral’a dikkat çeken Emre, “Uğur Boral’a da saha içinde aynı şeyi yaptın” hatırlatmasında bulunur. Takım arkadaşına zarar verdiği için üzgün olduğunu dile getiren Deivid, “Onu da çağır buraya, hemen ondan da özür dileyeyim” diyerek bir adım daha atar... Emre telefon açar, buluştukları kafenin adını verip, “Buraya gel Uğur” der... Yarım saat içinde Uğur Boral da, iki takım arkadaşına katılır. Üçlü zirvede, Deivid’in Uğur’dan özür dilemesi üzerine olay kapanmış olur.

Haberturk

bu deividin yerine daha iyi topçu alınabilirdi..bu tartışmayla alakası yok dediğimin..geçen sene yapabileceğinin en iyisini yaptı..bu sene berbat..2.5 milyon euro alıyor bu adam senede..onun yerine neler alınır neler!!!

bu deividin yerine daha iyi topçu alınabilirdi..bu tartışmayla alakası yok dediğimin..geçen sene yapabileceğinin en iyisini yaptı..bu sene berbat..2.5 milyon euro alıyor bu adam senede..onun yerine neler alınır neler!!!

heraLd ya bu adamın tek yapabildiği ara sıra uzaktan gol atmak oda nadiren fakat koşamıyo pas veremiyo. sürekli böyle kavgalar çıkartıp takım içindeki huzuru ve ilişkileri zedeliyo.
ama jenerik şutlarıyla da az havalara girmedik sağolsun işte dediğim gibi yetersizz.

heraLd ya bu adamın tek yapabildiği ara sıra uzaktan gol atmak oda nadiren fakat koşamıyo pas veremiyo. sürekli böyle kavgalar çıkartıp takım içindeki huzuru ve ilişkileri zedeliyo.
ama jenerik şutlarıyla da az havalara girmedik sağolsun işte dediğim gibi yetersizz.

3 tane golu var başka ne yaptı..chelsea,cska,inter..başka bi icraati var mı?:saskin:saskin:saskin

bn de onu diyorum ya işte ama o goller bizi havaya sokmadı değil hakkını vermek lazım özellikle Chelsea

Ya beyler yada hanımlar her neyse...

Bu adam 1 yıl önce İnter i deviren Chelsea yi yenen takımda yer aldı...Sevilla yı onun sayesinde eledik...
Şampiyonlar Ligi grubundan onun sayesinde cıktık neyi tartısıyorsunuz...

Ama bence o konuda Emre haklı...

Dostum bu güzel haber için de teşekkürler...

yaa ne sevilla maçında naptı ki bu adam chelsea de haklısın ayrıca 1 hatta 2 szon geride kalmış...

Ya beyler yada hanımlar her neyse...

Bu adam 1 yıl önce İnter i deviren Chelsea yi yenen takımda yer aldı...Sevilla yı onun sayesinde eledik...
Şampiyonlar Ligi grubundan onun sayesinde cıktık neyi tartısıyorsunuz...

Ama bence o konuda Emre haklı...

Dostum bu güzel haber için de teşekkürler...
şanslıydı..adam koşmaktan,mücadele etmeken aciz..ilk sene gönderiliyordu da zico göndertmedi.beşiktaşa bi kafa golü attı kaldı..onun yerine çok topçu var..aklıma ilk gelen alabileceğimiz oyuncu rafinha..22 yaşında schalkede oynuyor..ona ver parayı oynasın..yaratıcılık diyosan alasını yapar..ama deivid bütün sezon yattı..seneye de yatacak izleyin görün..

Gs ye yine helal olsun ki takımda iyiyi kötüyü bulup nabıcaklarını kestiriyolar :

Geri