senin anlamadığın

1907gfb1995

New member
Reaction score
0
Sana göre üç harf sadece başı sonu belli olan. Bense nerden geldiğini bilmiyorum. Nerden başladım yürümeye, bitiş çizgisi nerede? Sen sanıyorsun ki mutlu olmak için sevgili lazım. Ben diyorum ki; sevdiğin kadar mutlu olursun. Sen, zamanın akışına karşı hızlı hızlı koşarken ben; anlamını bile bile içime çekiyorum her bir an'ı seninle. Sen o telaşta varlığımı bile göremezken; ben senin varlığınla mutluyum. İhanet sana göre doğal bir süreç aşkın bitiminde. Bana göre senin kendini aldatman. Aslında hiç sevmemiş olduğun birine seni seviyorum cümlesini alalade söyleyerek ve buna kendini bile inandırarak kendini aldatman. Sen yokuşlardasın dağın tepesinde. Ben de o dağın eteğinde. Başımı yukarı kaldırmış sana bakıyorum ve ordan düşmemen için dua ediyorum. Tutki düştün. Her ne pahasına olursa olsun karşına çıkıp seni tutacağımı biliyorsun. Bunu çok iyi biliyorsun. Çünkü benden eminsin. Yani benim seni sevdiğimden. Bende biliyorum ve eminim. O yokuşta ben olsaydım ve düşseydim neler olmayacağını çok iyi biliyorum. Çünkü sen hiç dağın eteğinde oturup beni gözetlemedin, ne haldeyim kontrol etmedin... Çünkü sen sevginin ne demek olduğunu hiç öğrenemedin. Bencilce duygularından sıyrılıpta sevginin vermek, mutlu etmek olduğunu bir türlü anlamadın. Ama yinede anlama. Çünkü asla düşmeni istemiyorum.

(alıntıdır)

2 başlık açmanın ne manası!

Geri