Seni Sevmek Nedir Sevgilim Bilir misin?

SQULACHİ

Banned
Reaction score
0
"İşte işte, sevdiğim geliyor karşıdan! Dur yüreğim dur; çarpma sakın! Sesini duyar da yanına gelir; sonra hakaretler yersin ve kırılırsın! Yapma gönlüm yapma; o seni gördükçe ve sen onu gördükçe yanarsın..." dedi gönlüm.

Her kadında seni görmek, her gördüğünde seni bilmek, her bildiğimde seni sevmek ve her sevdiğimde yenilmek... Ne demek söyle sevgilim, ne demek?.. Kan demek, acı demek, hicrân demek, gözyaşı demek.... ve şiir demek... Seni sevmenin bedelini ödüyorum her gün, ve gözünü gönlünü "nur"a açmış her kadında seni görüyorum her gün...

Seni sevmek ne demektir, bilir misin sevgilim? Ölmek demektir hayatı düşünmeksizin; ölmek istememek demektir seninle olmamayı hissetmek istemeksizin... Aşkın ne olduğunu bilmeden, kendini onun kucağında bulmak demektir... Ve birçok anlam, birçok kargaşa... İşte sana sevdâlı olmanın en kötü anlamı : Kargaşa...

Seni sevmek ne demektir, bilir msisin sevgilim? Bilemezsin; çünkü sen hiç sevmedin bir tanem, bilirim... Fakat senin bilmediğin bir şeyi inkâr etmek değildir seni sevmek; aksine sen sevmedikçe bağrına bastırmaktır sevdâ gülünün dikenlerini sînene... Ve kanatmaktır gönlü her gün, ara vermeksizin, ve sessizce...

Seni sevmek ne demektir, bilir misin sevgilim? Yazmak demektir ne anlama geldiğini bilmeden... Yazı için hayatını vermek demektir, hayatı gözetmeksizin... Kopuk cümleler kurmaktır kurak ve aç sabahlarda her gün....

Seni sevmek ne demektir, bilir misin sevgilim? Sözlüklerde yok böyle bir anlam; bu anlam bende gizli... Bilmek istersen, al senin olsun kalbimin anahtarı, kalbimin tâ kendisi...

Seni sevmek, seni her gün başka bir simaya benzetmek, "İşte işte, .... geliyor; budur benim sevgilim olan... Ah kalbim ah, dur yerinde..." demektir sessizce haykırarak...

Alıntı

Squ kardeş alıntıysa altına alıntı diye yazarsan sevinirim gayet güzel bir şey sağolasın....

:) yinede güzel bi şiir

bilemez abi bir erkein bir kızı nasıl sevdiğini bilemez kız milleti anlayamz daha dorusu fasa fiso gelir onlara ama bilmezlerki adam orda yanıp tutuşur ):

Geri