hakinan
New member
- Reaction score
- 0
Hani sen bana bir kutu dolusu yaşam göndermiştin ya bende sana bir kutusu dolusu değil bir dünya kadar bir dünya içinde sevgi gönderiyorum
ama bu dünya öyle bir dünyaki içinde kin,nefret,acı,üzüntü ve en önemlisi dert yok birde bu dünyada karşılıksız aşk yok her yeri seni seviyorum anlamına gelen kırmızı güllerle dolu
gökyüzü masmavi ve gökyüzündeki bulutlar sadece senin için oradalar sen bu dünya üzerinde dolaştıkça onlarda senin üzerinde dolaşacak ve beni aklına getirdikçe benim için sana seni seviyorum yazacaklar gece oldumu bulutlar ve masmavi gökyüzü rengini koyu lacivert bir renge dönüştürecek bulutlar değil bu sefer senin üzerinde milyonlarca yıldız dolaşacak hiç kaymayacak bu yıldızlar çünkü benim gönderdiğim sevgi dünyasında ölüm olmayacak bi sen yaşacaksın bu dünyada benim sana olan aşkımla yeşerecek ağaçlar
güzel gözlerinle baktığın heryer çiçek açacak sevgimle coşan ırmaklardan kana kana su içeceksin hasret kaldığım o güzel kokunla dolduracağım bu dünyayı sana her sarılmak isteyişimde kendim yarattığım bu dünyaya sarılacağım bu dünyadaki her şey senin kalp atışınla kıpırdayacak zaman geçtikçe gitmek istesende bu dünyadan gidemeyeceksin çünkü bu dünyayı ben kalbimin içine kurmuş olacağım ve bir ömür boyu seni ordan
çıkartmayacağım sen benim kalbimin tek mahkumusun ve eğer birgün izin verirsen bende gireceğim bu dünyanın içine sonsuza kadar birlikte kalbimin içinde yarattığım bu dünyada yaşayacağız yalnız bu dünyadaki en katı kural sende beni seveceksin bu kurala uymazsan bu dünyadan gideceksin senin gitmenle dünya kıpırdamayacak
çünkü senin kalbinin atışıyla kıpırdayan kalbim bir daha hiç atmamak üzere duracak çünkü senin almadığın kalbi ölüm alacak…!!!