Seni Severiz Ama Patron Kocaman

admiral

New member
Reaction score
0

Bugün saat 14:00'te Alex ile bir görüşme yapacak olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Brezilyalı yıldıza böyle dedikten sonra kendisine çeki düzen vermesini isteyeceği belirlendi.

Gaziantep maçında kadın taraftarların, “Aykut söyle, Alex nerde” tezahüratına öfkelenen ve mikrofonu eline alarak onlara hitaben kısa bir konuşma yapan, ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına, “Twitter’den yazarak sizi bir maç oynatmayınca ortalığı ayağa kaldırmak için problem yaratacaksınız. Burası Yeniçeri Ocağı değil. Bir sorununuz varsa, gelir kulübe halledersiniz. 4 yıl önce tribünler tepki gösterdiğinde ben, kalkıp alkışladım. O zaman Alex de bazı şeylere saygı gösterecek. Kendisini pazartesi kulübe çağırdım. Yüzüne de söyleyeceğim bunları” diyen Yıldırım’ın, saat 14:00’te Alex ile yapacağı görüşmede sert uyarılarda bulunacağı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı’nın, “Seni severiz. Bu kulübe önemli hizmetlerde bulundun. Ancak son yaptıkların hiç de hoş değil. Bu takımın patronu Aykut Kocaman’dır. Sen de, o ne derse yapmak zorundasın. Unutma ki, sen, aynı zamannda bu takımın kaptanısın. Davranışlarınla arkadaşlarına örnek olmak zorundasın. Bir daha böyle bir olay yaşanmasını istemiyorum” diyeceği ileri sürüldü.​

Geri