zaman-x
New member
- Reaction score
- 0
Başlayıpta biten bir arkadaşlık sonunda kalan nedir.Belki yüzümüzde bir hüzün ifadesi,hiç gitmeyecekmiş gibi görünen,beklide bir damla yaş seninle arkadaşlığımız.Çok kısa sürdü, kısa sürmesine rağmen yaşadığım için mutluyum.Asla pişmanlık duymuyorum.Ancak anlaman gereken o kadar çok şey varken birden bire kopmamız bence yanlış oldu.İstedim ki mutluluğu bir an olsun yakalayabilmek,bulduğumda da kaybetmemek,uğruna canım pahasına mücadele etmek.İstedim ki gerçek duygularımı açıp,gururumu fırlatıp sevdiğimi haykırmak,korkmaksızın benim için en değerlisin diyebilmek,hep senin bana değer vermeni beklemek.Gözlerinde bir sevgisi kıpırtısı yakalayabilmek için gösterdiğim çabalar artık son buldu.İki medeni insan sırlarını oturup konuşur benim bildiğim.Ama sen konuşmaya yanaşmıyorsun.Çünkü senin sorunun ne biliyormusun çocuk olman.Kocaman bir çocuk.Kafan bomboş,bunu sen kendin itiraf etmekten korkuyorsun.Ben ise üstün bir olgunlukla karşıladım.Birşeyler başarmak istedim.Ne pahasına olursa olsun seni sevdim.APTALIKTI BU AMA YİNEDE SENİ SEVDİM…………..