Seni Beşiktaş'a alacağım finalde sakın oynama

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Bu konuşma emniyetin teknik takibine takılıyor. O maçta İbrahim Akın bir gol atmış, maçın normal süresi 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Beşiktaş penaltılarla Türkiye Kupası’nın sahibi olmuştu.

SERDAL ADALI : Bu maçta oynama sakın. Seni mutlaka Beşiktaş’a alacağım.

iBRAHiM AKIN : Galatasaray da beni istiyor Serdal ağabey...

Futboldaki şike operasyonunda elde edilen bulgular ve bilgiler bugüne kadar gazete sayfalarına yansıyan komplo teorilerinin tümünü doğrular nitelikte. İşte Hürriyet’in ulaştığı ve üst düzey bir emniyet kaynağına doğrulattığı “Şike diyalogları”nın bir kısmı:

Serdal Adalı (Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı)
(Konuşma Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi gerçekleşiyor. Adalı, Beşiktaş’ın finaldeki rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu İbrahim Akın ile konuşuyor.)

SERDAL Adalı - İbrahim Akın diyaloğu için Beşiktaş Asbaşkanı ile konuşup bilgisine başvurduk.
HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu?
ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki.
HÜRRİYET: Transfer teklif etmişsiniz?
ADALI: Evet, ettim. Ama sadece onunla değil ki, Göksel Gümüşdağ Başkan ile de konuştum.
HÜRRİYET: Ne dedi İbrahim?
ADALI: Ben de isterim ağabey, G.Saray da var ama görüşürüz tabii ki dedi.
HÜRRİYET: Bu görüşme maç öncesi olduğu için takibe takılmış.
ADALI: Allah Allah.. Ne var bunda anlamadım ki. Dedim ya ben başkanı ile de görüştüm.
HÜRRİYET: Göksel Bey ne dedi?
ADALI: Holosko takasını falan konuştuk. Ağır geliyor bize falan dedi. Buna mı bağlamışlar. Hayret vallahi. İyi ki konuşmuşum adamla. Baksana neredeyse kupayı elimizden alıyordu. Gol attı bize. Deli mi bunlar..

Kaynak

ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki.:saskin Alzheimer hastası sanki hatırlayamamış! ''Dinime Küfür Eden Müslüman Olsa'' Kendi takımlarına bakmadan laf ediyorlar birde

Renkli Basın Sağolsun :)Serdal Adalıyı Niye İçeri Almadılar O Zaman

ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki.:saskin Alzheimer hastası sanki hatırlayamamış! ''Dinime Küfür Eden Müslüman Olsa'' Kendi takımlarına bakmadan laf ediyorlar birde

İbrahim bu macta 90 dakika oynadı yanlıs hatırlamıyosam. eminim ben dahil bi cok besiktas taraftarıda oyundan alındıgı icin sevinmiştik. golünü atmıs besiktas defansını sıkıntıya sokmus bi adamdan bahsediyoruz.

topu elinden kacırıp gol yiyen kaleciden degil. :sneaky2: Kabul etmek zor biliyorum ama alısmalısınız bu duruma. :closedeyes:

Boşuna uğraşma renkli basın, Fenerin üstündeki b.ku Beşiktaş'a atarak kurtulamazsınız.

Boşuna uğraşma renkli basın, Fenerin üstündeki b.ku Beşiktaş'a atarak kurtulamazsınız.

Fener üstünde b.k varsa aynı b.ktan inan bjk dada gs dede var
Hatırlarsın belki 2 sene evvel gs başkanı ile bjk başkanı boğazda yemekte kupa bizim şampiyonluk sizin anlaşmaları yapmıştı
Olay sadece geçen sene bu 2 klübün kötü sezon geçirip şampiyonluk potasında olmamalarıydı
Hiç kimse kendini sütten çıkmış ak kaşık zannetmesin
Bu vesile ile yorumlara biraz dikkat edelim

..єЯDєM..;5364753' Alıntı:
Hurriyet mi Zurriyet mi nedir bunun haberlerini hala kaale alıp okuyan mı var =))

Şu olaydan 2 günde içind önüne mikrofon uzatılan en az 1000 tane kendini bir halt zanneden insan konuştu

Önüne gelen bir yorum yapıyor

O gazetede yazılması da artık doğal gibi

sıkıntı yaratıcak bı durum yok sanki bu muhabbette hıc mı konusmasın kimse...

sıkıntı yaratıcak bı durum yok sanki bu muhabbette hıc mı konusmasın kimse...

Ağzı olan konuşmasın
Ağzı olan konuştukça millet doğruyu yanlışı anlamıyor
Şu anda olay yargıda en azından 2-3 gün bekleyip mahkeme aşamasını görmek lazım
Şu anda ne kadar Fenerbahçe düşmanı varsa langır lungur konuşuyor

bu muhabbetın fenerLe ne alakası var..

Madem cevap yok erdem efendi
Sen benden daha iyi bilirsin zamanın behrinde sende burda moddun
Burası anti forum sitesi değil
o düzelttiğim yorumu yapacaksan git bir sürü anti siteler var orda yap
arada bir uğrayıp halt edip gitme
sen kimsin koca camia hakkında langur lıngır yorum yapıyon
senin deden piyasada yokken Fenerbahçe vardı