Seni özledim Biliyormusun!

1907gfb1995

New member
Reaction score
0
Seni özledim biliyormusun?Meğer benim için öyle değerliymişsin ki bunu ben yokluğunda anladım.Senden sonra uğramadım seni tanıdğım o yere.Neden bilmem gelmiyor içimden.Oysa sen orda olsan,bahane uydurmak kolaydı.Şimdi ise yapamıyorum olmuyor.Bu arada senin benim hakkımdaki düşüncelerini anladım.Benimle yalnız ben istediğim için konuşuyormuşsun ben istedim diye tanışıyormuşuz.Yoksa ben umrunda bile değilmişim. Oysa ben senin benimle ilglendiğini sanmıştım kendimi senin boşluğuna bırakmış giderken yine senin sayende darbenle kendime geldim.Evet kabullenmek istemiyorum.Hep beni sevdiğini ve düşündüğünü varsayıp hayellere dalıyorum.Bir bakıyorum sen yoksun sevginde BEN SENİNLE SENSİZLİĞİ YAŞIYORUM.Yalnızdım canım sıkılıyordu.Önceleri iş olsun diye sevmiştim seni.Nereden biliyim böylesine kaptıracağımı.Neşen hoşuma gidiyordu bazı yönlerini ise görmezden geliyordum.Benherşeyinleolduğun gibi kabul etmiş sevmiştim.Şimdiyse seni düşünmeden yapamıyorum,Vazgeçemiyorum.Bazen seni unutmak için meditasyon yapayım diyorum kendimi sokaklara boşluklara atıyorum karşıma sen çıkıyorsun görüyorsunya sevdiğini unutmak kolay olsaydı ben seni çoktan unuturdum SENİ SEVİYORUM.Sevgim karşılıksız bunuda biliyorum bir gün bulutların sonsuzluğuna oturduğumda aklım sende kalmış ve kırık bir kalple oturacağımdan eminim...

Yalnızdım canım sıkılıyordu.Önceleri iş olsun diye sevmiştim seni.Nereden biliyim böylesine kaptıracağımı.Neşen hoşuma gidiyordu bazı yönlerini ise görmezden geliyordum.Benherşeyinleolduğun gibi kabul etmiş sevmiştim.Şimdiyse seni düşünmeden yapamıyorum,Vazgeçemiyorum.

bööle bişi olabilirmi acaba öölesine sevilir mi?

bazıları öğle :D

ööleyse :clap: :D

doğru diyorsun biraz saçma ama öyle kişiler var doğrusu

bana enteresan gelio bi insan ilk başta dahi olsa nasıl öölesine sever anlamıorum

Geri