Seneye şampiyonuz

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Şampiyonluk Trabzonspor'a çok yakışır. Onun içinde gayret ediyoruz. Bu yıl olmasa da seneye mutlaka olacağımızı düşünüyorum" dedi.

18_251015_sadriesener_423.jpg

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde Türkiye Futbol Federasyonu'nun desteği ile yaptırılan Lüleburgazspor Hasan Doğan Halı Saha Tesisi'nin açılışına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gazetecilerin sorularını yanıtladı.Yarın akşam Gençlerbirliği ile karşılaşmalarının olduğunu belirten Şener, "Gençlerbirliği maçının ardından Sivas'a gidiyoruz. Sivas maçından sonra hedefin ne olduğunu söyleyebilirim. Ama bu sene kesinleşen bir şey var Avrupa kupalarından birisine katılacağız. Bu netleşti. Önümüzde de 7 maç var. Ama sonuç ne olur bilemiyorum"dedi.

Türkiye futboluna mafya karıştığı yönünde bazı haberler var yönündeki soruya Şener, "Benim tanıdığım mafya yok şuan karışan. Olsaydı haberim olurdu" diye konuştu.

Son derbi maçında Adnan Polat'ın yaptığı açıklamanın yanlış olduğunu belirten Şener, "Adnan bizim arkadaşımız. Ama bana göre işi fazla germenin anlamı yok. Gerince de kimseye bir fayda sağladığı yok. Bende bu sene bir demeçten dolayı 1 ay ceza aldım. O günün şartlar onu gerektiriyordu. Ancak doğru değildi" ifadelerini kullandı.

Yeni sezon için tranfer çalışmalarınız var mı? Yönündeki bir soruya ise Şener, "Hocalarımız çalışıyor. Yurt dışına da bakıyorlar. Netleşen bir isim yok ancak şu ana kadar" şeklinde konuştu.

Fanatik

ßu Sene ßeşiktaşım oLsun Seneyede Ins Sız oLursunuz...

Sırf EfendıLıqınden DoLayı Sevıyorum Sızın ßaşkanınızı..

Trabzon bi bu kadar daha bekler şampiyonluk potasına girmeyi..Büyük takımların bu kadar kötü oynadıkları sezonda 3.sırada kendine yer bulabiliyorsa Trabzonlular boşa hayal kurmamalıdır bence

off ya nie hep ben bende şans yok okulda bile bızım sınıf takımı şampiyon olamıyo tutmuyom daha bunları:'(

Bu sene şampiyon olamazsak bi 20 yıl daha olamayız.

BİR 25 SENE BEKLEDİK TRABZONSPORUM İÇİN BİR 25 SENE DAHA BEKLEMEYE RAZIYIM.YETERKİ İNANARAK VE FORMANIN HAKKINI VEREREK OYNASINLAR...

siz bu gidişle daha çok beklersiniz...

kendi inanıyomu acaba söylediklerine???

Evet Bencede Trabzonspor seneye kesınlıkle sampıyon
nasıl ve nerdenmı dıyeceksınız

cok basıt bunu bıze 20 kusur yıl oncede de dedıler seneye kesın sampiyonuz seney bizi felan filan işte bu yuzden seneye kesın sampiyonuz ama hangi sene oldugunu sormayın cunku bunun cvpı yok artık 100 sene sonramı seneye oluyr yoksa 1000 sene sonrasınamı seney olur orasını allahtan baska kımse bılmez ama unutmayınkı seneye kesın sampıyonuz

Sadri baskan cok akıllı bizde salaklarız ya o bakımdan yanı

bencede bu sene olmazsa seneye zor

LafLa peynir gemisi doLmuyor iyi bi kadro kuruLması gerekiyor;
Umut,Yattara ve Hüseyin takıma yarar değiL zarar getiriyor gören yok..

Trabzonum ister şampiyon olsun ister olmasın inadina TRABZONSPOR

Şampiyon olursunuz inşallah bu senede umarım sivas şampiyon olur...lige renk gelsin biras demi........

Geri