Maho bir gun sıhırlı bı lamba bulur. oksar cin cıkar bı dılek ıstemesını ıster alkolok olan maho idrarımın viski olmasını ıstıyorum der. ve dileği gerceklesir
Her aksam karısına avrat 2 bardak getır der bardaklara işer viski içerler bi gün iki gün boyle gide ucuncu gun avrat 1 bardak getır der tabı yuzu asık sekılde bır bardak getırırır ben ıcmeyecem mı maho yoook ıcıcen sen bugun sıseden ıcecen egıl bakım ::biggrin
---------------------------------------------------------------------------
PAPAgan
beyaz yakısıklıbı papagan dukkanın en onunde satılmak ıcın duruyodu
zengın ve bı okadar yasantısına onem veren bayan maho ustadan papaganı almak ıstedı 1000 ytl olan papaganın fıyatı bayanı uzerındekı kürk yuzunden 5000 ytl bayana satıldı. maho usta ıı para kazandı Papaganı evıne goturen salona koyan bayan sessız ve uslu dur bugun evde partı var dedı Aksam arkadaslarıyla dans eden bayana papagan ne oynoyorsun or... dıye bagırıyodu bayan papaganı bos bı odaya kappattı yarın maho bey yanında solugu aldı bu papagan cok terbıyesız ben bunu ıade etmek ıstıyorum mAHO bEY : Olurmu hanfendı ben onu aksama kadar terbıyelerım sız aksam gelın alın bayan gıder gıtmez maho bey papaganı kafasını sıcak suya sok tu cıkardı bı dah akufur etmeyeceksın dıye artık papagan uslanmıstı. Aksam bayan geldı maho bey tamam dır papagan cok akıllı oldu der. kadın bı test yapmak ıster :
Kadın : aksam bı erkek arkadasım eve gelırse ne dıyeceksın
papagan : hos geldınız beyefendı dıyecem
Kadın : pekı ikinci aksam baska bı erkek arkadasım gelırse ne dıyeceksın
papagan : hos geldınız beyfendı.
Kadın : kadın pekı ucuncu gun baska bı erkek arkadasım gelırse ne dıyeceksın
Papagan : maho usta suyu isıt bu kadın gercek or...
:biggrin
---
hayatta belkı de tek yuzumu gulduren fıkralardır.
Her aksam karısına avrat 2 bardak getır der bardaklara işer viski içerler bi gün iki gün boyle gide ucuncu gun avrat 1 bardak getır der tabı yuzu asık sekılde bır bardak getırırır ben ıcmeyecem mı maho yoook ıcıcen sen bugun sıseden ıcecen egıl bakım ::biggrin
---------------------------------------------------------------------------
PAPAgan
beyaz yakısıklıbı papagan dukkanın en onunde satılmak ıcın duruyodu
zengın ve bı okadar yasantısına onem veren bayan maho ustadan papaganı almak ıstedı 1000 ytl olan papaganın fıyatı bayanı uzerındekı kürk yuzunden 5000 ytl bayana satıldı. maho usta ıı para kazandı Papaganı evıne goturen salona koyan bayan sessız ve uslu dur bugun evde partı var dedı Aksam arkadaslarıyla dans eden bayana papagan ne oynoyorsun or... dıye bagırıyodu bayan papaganı bos bı odaya kappattı yarın maho bey yanında solugu aldı bu papagan cok terbıyesız ben bunu ıade etmek ıstıyorum mAHO bEY : Olurmu hanfendı ben onu aksama kadar terbıyelerım sız aksam gelın alın bayan gıder gıtmez maho bey papaganı kafasını sıcak suya sok tu cıkardı bı dah akufur etmeyeceksın dıye artık papagan uslanmıstı. Aksam bayan geldı maho bey tamam dır papagan cok akıllı oldu der. kadın bı test yapmak ıster :
Kadın : aksam bı erkek arkadasım eve gelırse ne dıyeceksın
papagan : hos geldınız beyefendı dıyecem
Kadın : pekı ikinci aksam baska bı erkek arkadasım gelırse ne dıyeceksın
papagan : hos geldınız beyfendı.
Kadın : kadın pekı ucuncu gun baska bı erkek arkadasım gelırse ne dıyeceksın
Papagan : maho usta suyu isıt bu kadın gercek or...
:biggrin
---
hayatta belkı de tek yuzumu gulduren fıkralardır.