Sen Olsaydın

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
'Arkadaşım da onu seviyor'

Benim en yakın arkadaşlarımdan birisi benim sevdiğim çocuğu seviyor. Ama o kişi beni seviyor. Fakat arkadaşım bunun hiç farkında değil. Ne zaman sevdiğim insanla baş başa kalsak hep ya onu yanına çağırıyor ya da gelip aramıza oturuyor. Birkaç kez kıza onu sevdiğimi söyledim ama umursamadı. Sizce ne yapmalıyım?

------------------

Dergide uzman gözüyle problemlerini çözmeye çalışan
okurların yazılarını okuyordum.
Bu çok ilgimi çekti.
Düşünsenize bu durumda olduğunuzu?
Ya peki siz ne yapardınız...

Hadi yazın bakalım :cool:

yane bi şekilde çocukla konuşup arkadaşına durumu tatlı dille izah etmeliler,olacak iş diil yane nereye kadar?

bence oturup konusmalısın arkadasınla sevdiğin insan yanındayken daha etkılı olur. AMA bu sevgi değilde alışkanlıksa işler kötü. o zamanda arkadaşını kaybetmiş olursun. yinede mantıklı davran eğer gerçekten seviyosan o nu al. muhakkak arkadasın seni kıskandığından yapıyodur o hareketleri :) :p

Tamam Piken ama en yakın arkadaşının hayal kırıklığı yaşamasını istermiydin?
Pekala o insan senin sevgilin oldu diyelim
arkadaşının bu durumda neler hissedeceğini düşündükce
ona en büyük ihaneti yaşatmazmısın?

ya da ben mi çok duygusal düşünüyorum bilmem ama
ben bu durumda olsaydım öööff seçim yapamazdım çekilirdim herhalde

ahuahah poliiii arkadaşımm ben ordaa bir okurun yazısını ekledim
ben yaşamıyorum kii o durumu :) bana söyler gibisin

gehenna bole bı durumda olmak ayıp dııl sensın bu bılıorum ;) saka saka :D

walla arkadasınla aranızda kım once o cocugu begendı bu onemlı tabı yada o arkadasınla geyık yap ben acaıp hoslandım gıdıcem teklıf edıcem de arkadsında hadı canım yapamazsın dıye gaz werır sende gorursun ama cıkarsam sana ayıp olur dersın o da yapamıcanı tahmın edıp sana gaz werır sen gıder konusursun we bingoo !! :)

iSpiYonCu' Alıntı:
gehenna bole bı durumda olmak ayıp dııl sensın bu bılıorum ;) saka saka :D

walla arkadasınla aranızda kım once o cocugu begendı bu onemlı tabı yada o arkadasınla geyık yap ben acaıp hoslandım gıdıcem teklıf edıcem de arkadsında hadı canım yapamazsın dıye gaz werır sende gorursun ama cıkarsam sana ayıp olur dersın o da yapamıcanı tahmın edıp sana gaz werır sen gıder konusursun we bingoo !! :)

ahuha ispiyoncuu güldürdünn beni :)

yaa öyle çözüm olur mu cıx cıx cx :mad:

ben denedım ıse yarıyo :) ama karsımdakı kız benı sewıo mu bılmıodum hosuma gıttı bole geyık dondurduk ıste :p

GeHeNNa' Alıntı:

tabeki istemem,yane ööle bi durumda olsam çok kötü hissederdm kendmi buna emnm ve sanırım bnmde bi seçim yapmam gerekirdi ve bu seçim sanırım arkadaşım yönünde olurdu,aşkıma güle güle derdm,tabeki bu arkadaş bnm için çok çok önemliyse....

zor bi durum gercekten...hatta bu bisim 2 arkadasn arasnda gectı..coq kawga ettıler ama 2 sıde cocugu dısarda bıraktılar ehehe...gelıp gecıcı old soledıler we arkadslıklarnn bı ınsan yusunden bosulmasına ızın wermedıler...sanırm ben olsaydm bende aradan cekılırdm...

GeHeNNa' Alıntı:

yafff bende editör gözüyle cevapladım zatenn :D sankı bana yazmıslarda ben cevaplıyom gibi :D

Geri