Sen olsaydın N yapardın?

ben olsaydım ....

• cebe atardım :)

Kullanılan: 12 27.3%
  • ilk işim tatile gitmek olurdu benim:)

Kullanılan: 1 2.3%
  • yaşlı kadın en doğrusunu yapmış ben de öle yapardım..

Kullanılan: 14 31.8%
  • BMW X5 cekerdim altıma :)

Kullanılan: 7 15.9%
  • kimseye haber vermeden (dernek vs.) yardımda bulunurdum...

Kullanılan: 2 4.5%
  • cebe atar ortadan kaybolurdum :)

Kullanılan: 6 13.6%
  • kız arkadaşımla doyasıya yerdim içerdim ....

• ben olsam ( bunların dışında ?) lütfen bişeyler yazın ...

• Kullanılan toplam oy
    44

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Almanya`da yaşlı bir kadın, bit pazarından sadece 7 Avro vererek aldığı çamaşır sepetinin içinde yaklaşık 100 bin Avro bulunca çok şaşırdı.

Almanya'nın Bavaria şehrinde oturan yaşlı bayan sepetin içindeki eski çamaşırları çıkartırken 85 bin Avro'luk iki hesap cüzdanı ve15 bin Avro nakit para buldu.

Derhal en yakın polis merkezine koşan kadın ilk olarak, "Akşam yatarken temiz bir vicdanla uyumak istiyorum" diyerek paraları polise teslim etti.

Yapılan araştırma sonucu paraların 2 yıl önce ölen bir kadına ait olduğu, kadının mirasçılarına hiçbir şey bırakmadığı ve evi boşaltırken sepetin gözden kaçtığı anlaşıldı.

Mini bir servete konan ölen kadının yakınları parayı faiziyle birlikte çekti ve yaşlı kadına ödül olarak 5 bin Avro verdiler.

Siz olsaydınız bu parayı ne yapardınız ?

bana göre ...yaşlı bayanın yaptığı bence alkışlanacak bir davranış hele de insanların birbirine bukadar iki yüzlü davrandığı bir dünyada bence harika bir davranış...

ben olsaydım kadının yaptığını yapardım walla helal olsuN :p (anketlerden anlaşılmaz inşallah altıma bmw çekerdim şıkkını işaretlediğiM resil olurum yoksa) :D:D:D:D

makinist filmini izleyenler vicdanın ne kadar ince bir noktada durduğunu biliyordur ;)

sOrUnLu' Alıntı:
hmmz güzel anket sting yavaş yavaş öğreniyorsun güzel :)
benim anketi ilk olarak sen okuycaını zannediyodum nerde hata var die incelersin die yanılmamışım ilşk cevp verenler arasındasın :D
bu arada cok uraştım bu anketi açmak için neden dir bilemem ama annatmıştım x üstadımıza ... yaf actım anketi ama anket secenbekleri de koydum enter ladım 2 tane başlık açıldı herneyse düzeltmiş olduk bölelikle :=)
sorunlu üstad kesin banlardın sen beni gözünden kacmış demekki :D

anında cebe atardım.:):)

ii de dostum sen 5 000 € ya nereye X5 çekiyon altına :d araba zaten 120 000 € mu ne :d

X5 şart değil be abi al o parayı çatır çatır ye:):)Bi de zaten kadın 100,000 buluyo o 5 bin hediye ona...

LAptop alırdım sonra kalan paralarada yine laptop alırdım. :)

Romtlck' Alıntı:
valla cebe atar ve direk arazi olurdum.
bu cevap bayılttı beni :D
yaf herkeste cebe etıyo a.q sanki kendi malınız lem ....
ne kadar ac gözlü bir milletiz yav :p

bi BMW fena olmazdı bence :p

Eğer yaşlı olsaydım ki bulan kadın gibi kadının yaptığını yapardım o yaştan sonra gelecek paranın ta bilmem neyine ama genç olduğumuz için öyle bir duruma düşmeden cevap vermek zor be :)

vicdanımın ve ruhumun rahat olmayacağını bile bile cebe atardım..!
nefis' ime yenik düşerdim yine..!

arastırma yapip paranın temizligini ögrenirdim eger kirli torbasına atılmıssa harcamızdım(bu durumda harcasam kesin benden bi şekilde o para cıkar) ama temiz camasır torbasına atıldıysa ihtiyac sahiplerine dagıtırdım eh birazcıkta ben yerdim tabi

Sorunlu :anket açarken make vote publici işaretlersen sevinirim. kim neye oy veriyor görelim :) demişti ve de düzeltmesi de mümkün diilmiş ben de düzeltemedim soradan malesef :(
ney se anket sonuçlarını burdan verelim ;)

son durum ...

Bu kadına helal olsun denir.
Böylelerinin nesli tükeniyo walla.

hahahaa wallaha bmw denildimi akan sular durur ferrari felan yazsan almazdım ama bmw x kaçmaz tabi ki aldım gitti :D

Geri