Sen Kendine Sarhoş Ol, Ben Kendime Müslüman

SnwLprd

New member
Reaction score
0
Kıldığım namazı ne ben senin alnına rekat rekat silah gibi dayayabilirim! Ne de sen şarabını kadeh kadeh benim başıma vurabilirsin!

Sen kendine sarhoş ol, ben kendime Müslüman!

Ne ben senin gırtlağından içerlediğin alkollü baloncukları şeriatle sayabilirim Ne de sen benim ayıklığıma sarhoşluğunla gölge edersin..

İçkini ağzınla avuçla bana ne! Ama sarhoşluğunu kendine sakla!

Ciyak ciyak bağırın bakalım! İçki yasağı geliyor deyip şeriat arpalığında yemlenin bakalım! Türkiye’de sigara yasağı neyse içki yasağı da odur! Sizi rahatsız eden üç diri ayet! Bakara 219, Maide 90- 91! Bunları cep harçlığı yapıp haram olmasının arkasında bağımlılık kılıfı arayan siz pek modern kompleks sarhoşları! Nerde içerseniz için kime ne?

Senin sarhoşluğunu benim ayıklığım üzerine boca etmedikçe istersen fıçı balığı ol kime ne? Derdiniz içecek yasağının altında dindarların kılıcını kendi paranoyanızla sarhoş etmek!

1933’lü yıllarda Amerika’da Finlandiya’da İsveç’te yasak edildiği zaman sağlığa zararlı olduğu noktasına üşüşüyorsunuz da Türkiye’de yasak edilme konusu gündeme geldiğinde şeriat paçalarını sıvayıp bulduğunuz dereye saldırıyorsunuz!

Bu ahmakça çelişkinin içinde boğulmak size haktır! Boğulun bakalım! İnsanlar papatya çayı içerek siroz hastası olmuyor, kadınlar alkol şaşısı olmuş eşlerinin elinden heybetli şiddeti gördükten sonra şişenin dibi kimsenin umurunda olmaz tabii!

Bugün en Kemalistiniz içkiyi siyasi silah olarak kullanıp önüne gelen dindarın ayağına sıkıyor! İster içersin ister şişelerden çiçek yapıp sarhoşluğunu saksı edersin kime ne diyorum!

Mahalle baskısı bak bakalım kimin ayıklığı üzerinde! İçenlerin mi içmeyenlerin mi? Maval okuyup sarhoşluk ezberini dindarlar üzerinden bozamazsın! Yahu şeriat gelse o da alkollü çıkabilir size ne? Sizin kadehinize kilit vuran mı var şişelerinizi tutuklayan mı var! Türkiye’de içki içmek değil sarhoş olmak yasak bunu anlayabilmek için ayık olmak gerekir bilmem anlatabildim mi?
Esra Elönü - Haber7

Yahu nası bir mantıktır anlayamadım. Sanki namazı yasaklamışlarda birden maduru oynamaya başladılar. Alooo yasaklanan alkol. Size ne oluyo ki? İçen adam madur onun demesi lazım içkimden sanane???

Karakolda içki içmek zaten yasak ama siz içki içilen dükkanda içkiyi yasaklıyosunuz. Yani nedir bu sizdeki aveli oynama halleri? Sen içki içmiyosan zaten o dükkana gitmiyosun sorun ne ki?

Alkolü nara atmanın yada kavga etmenin sebebi alkolse ayık kafayla kavga etmenin sebebi ne? Soluduğun oksijenmi? E o zaman oksijenidemi yasaklayalım?

İçki içilmesi Rusyada..ve pekçok Avrupa devletinde kısıtlanmıştır..artık tüm dünya içkinin yaptığı tahrifatları biliyorken..biz bize emanet edilen vücudumuza ki emanet eden kesin yasaklamışken..neden ısrar ederiz..gerçi..Yaradanın yasağına aykırı duran...kulun koyduğu yasaktan rahatsız olmaması lazım...!

ya gidin top oynayın adamlar esrarı sokaklarda buram buram icioo siz gelmisiniz icki avrupadada yasak diosunuz ki arkadasım sende haklısın haram da bana helal de bana ben gecerken kopruden senmi benim hesabımı vericeksinde yok korkuyomus yok ediomus diee

benim alkolümden sanane sen sadece yardım alabilmek için kapanıyorken benim içtiğim alkole karışamazsın sarhoş olmak yasakmış hani özgürlükler ülkesi benim sorunlarım beni ilgilendirir utanmadan kadına şiddeti alkole yasağına bağlıyorlar sanki karısını dövenler her gece barda içiyormuş gibi az kaldı eminim yakında bi yere otururken türbanı zorunlu kılcaklar..

Üzülmeyin gençler devlet sanırım bar işletmecilerine hibe verecek. Herbirine mahmutpaşada birer dükkan tahsis edilecek. Hac malzemeleri satışları yaptırlarak ülke ekonomisi zenginleştirilerek yeni bir ekonomik saha oluşturulacak. Devletimiz bizleri düşünüyor. Fikirleri uğuruna okullardan atılan öğrencileri, grev yaptığı için işten çıkarılan fakat hiçbir hakkı korunmayan işçileri, sayılarını akp döneminde kat be kat arttıran taşeron firmaların yarını belli olmayan emekçileri, yaşları geçtiği için kpss de yerleşemeyen öğretmen adaylarını. Tontişlerim benim ne çok seviyolrar bizi:smile: Üzüm yiyin.

Geri