Sen GeLdin..Ama Ne GüzeL GeLdin..

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
Ben senden önce yaşamamışım sanki...
Günler geçmemeş yıllar olmamış sanki hayatımda
Doğmuşum ve zaman durmuş sanki..Ne ağlamışım acıya ne de hayata inat gülmüşüm..

Gülemediğim anlarda uçurum yamaçlarında boşuna durmuşum..
Çok zaman geçti o yamaçta..Diren inadına şu hayata
Bir yerlerde diğer yarım vardı biliyordum bunu..

Her canım yandığın da sığındığım tapınağımbeni karanlıkta bırakmayan ay ışığımdı...
Saatlerce ona bakardiğer yarım nerdesin derdim!..

hgln.jpg

Dualar eder "ALLAHIM BİR MUCİZE" diye beklerdim.Yıldızlardan dilek dilerbir tek seni isterdim...

Biliyorum bir yerlerde diğer yarım vardı.Saniyeler yıl olsada sabretmeli beklemeliydim yeşil gözlüm..

Evet sevdiğim...Bekledim ben seni tanımadan diledim seni Allahtan..Sen canım diğer yarım hoşgeldin hayatıma...
Hayattaki tek mucizem..hoşgeldin..

hosgeldin6.jpg

Sevgilim güzel gözlüm derinliklerde ışık ol bana..Şuana dek hep ay ışığı yardım etti bundan sonra hep sen ol yanımda.Yürüdüğüm bu dikenli yollarda hep yalnızdım artık kol kola gidelim o yolda...Batan her diken çıkan her engel yıpratmasın beraberken bizi...

Soramadığım sorularım.. Hatırladığımda yüreğimde yaratacağı o korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım ve bir daha hiç dokunmadığım anılarım vardı....Şimdi özgür bıraktım özlemi.Şimdi hüzünde sevinçte doyasıya yaşanıyor bende.

Canım diğer yarım artık seninle bir bütünüm gitme ki eksik kalmasın bu yürek...Acı ile dolmasın..
Gülmeyi bilmeyen bu gözler seninleyken güldü ağlamayıda sende görmesin...

Seninle olmanın seni yaşamanın ve zamanı sadece seninle paylaşmanın eşsiz hazzını duyumsuyorum ne iyi ettin de geldin....
Bir büyüysen bozulma. Bir hayali yaşıyorsak kaybolma. Hep biz çözecek değiliz ya gerçeğin düğümlerini bırak kendi halinde kalsın.Ruhuna talibim ben asıl gerçek bu... Kaçışlardan bıkmış hep yarım kalmış ruhum da bir tek seninle doyuma ulaşacak kendini bulacak..
Dedim ya sen geldin...

Yüregine SaĞLIK Romantik Sey..

baby çok güzel olmuş.ballı limonlu maskem:aşk ayh pardon eminemm:aşk:aşk

GönLüne sağLık. . .

hea ben geldym :aşk güsel geldiimi mi düşünüosn bebeeemmm benim :aşk

Eline sağlık kırmızı çok güzel olmuş

Can yakmakta üstüne yok:)

Geri