"Sen daha derbi görmedin"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Beşiktaş maçından sonra, “Hayatımda böyle taraftar ve atmosfer görmedim” diyen Sow, takım arkadaşlarının, “Hele bir de Galatasaray derbisi oyna, sonra konuşursun” sözleriyle şaşkına döndü.

İstanbul’a ayak bastıktan sonra takımıyla sadece iki antrenman yapıp, Beşiktaş derbisinde sahaya çıkan ve uzatma bölümünde attığı golle galibiyeti perçinleyen Moussa Sow, taraftarları öve öve bitiremiyor. Maçın ardından yaptığı açıklamada, “Şükrü Saracoğlu’ndaki atmosferi Niang ve Dia anlatmıştı. Bugün kendi gözlerimle gördüm. İnanılmaz bir şey. Ne Avrupa’da, ne başka bir yerde hayatımda böyle bir taraftar gördüm” sözlerini sarfeden Senegalli oyuncu, bu düşüncesini pazartesi günü yapılan antrenmanda arkadaşlarına da aktardı. Ballandıra ballandıra taraftarı anlatan Sow, takım arkadaşlarının sözleriyle şaşkına döndü; “Dur bakalım. Sen daha derbi görmedin. Hele bir Galatasaray maçı oyna, ondan sonra konuşursun.”

‘Gerçek Fenerli olurum’

Beşiktaş maçındaki atmosferi “olağanüstü” olarak yorumlayan yıldız oyuncu, arkadaşlarının bu sözleriyle, büyük bir meraka kapılırken, ardından gelen, “Bu taraftar, Galatasaray’a gol atmayanı, gerçek Fenerbahçeli olarak kabul etmez. Haberin olsun” sözlerine, “Biliyorum, biliyorum. Niang ve Dia bahsetmişti. Büyük bir heyecanla, 31. haftadaki Galatasaray derbisini bekliyorum. Ben de Galatasaray’a golümü atar ve gerçek Fenerbahçeli olurum. Ancak anlattıklarınız beni şok etti. Galatasaray derbisinin atmosferini şimdiden merak etmeye başladım” karşılığını verdi.

http://www.fanatik.com.tr/Sen-daha-derbi-gormedin_3_Detail_34_252368.htm

Geri