"Semih'in kalmasını isterim, Arda ise..."

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
F. Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Lig Tv'ye transferden şiddet yasasına kadar birçok açıklamada bulundu.

F. Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Lig Tv'ye konuştu.

"6 + 2 + 2 YANLIŞ"
Bu şekilde 2 oyuncu sürekli dışarda oturacak. Voleybolda 2+1 kuralı getirdiler. 6 tane transfser yapma hakkı var ama 3 oynatabiliyorsun. Bu kadar para harca sonra onları kenarda oturt. Türkiye'nin sokağa atacak parası olmamalı. Voleybol bizim sayemizde bir yere gelmiştir. Bu böyle biline! Eski salonda voleybol maçlarına giderdik, 6 yönetici giderdik. Karşı tribünde de en fazla 50 kişi olurdu. Şimdi 5 bin kişi doluyor salonlar. Bizlerin voleyboldan uzaklaşması demek, eskiye dönüş demektir. Çünkü Vakıfbank gibi şirketler ancak kendi çalışanlarını getirir ama bizim gibi takımların taraftarlarını tribüne çekerseniz büyük kalabalık olur. Yabancıdan korkmanın faydası yok. Yabancı iyise oynar. Önemli olan kadronun geniş tutulması."

"BOBO İLE İLGİLENMEDİK, AYKUT HOCA İSTERSE TUNCAY GELİR"
"Bobo ile ilgilenmiyoruz. Tuncay'a her zaman kapımız açık. Bedava olup olmaması önemli değil ancak para ile olacaksa da bazı koşulları olur. 35 yaşında gelirse de almam."

"ARDA DEFTERİ BİZİM İÇİN KAPANDI"
"Arda'yı istedik, Adnan Polat o zaman bunun olamayacağını söyledi. Biz de vazgeçtik. Artık ilgilenmiyoruz. Semih ise umarım veridğimiz şartları kabul eder. Bizde kalmasını çok isterim. "

"SİVAS SEZONUN EN İYİ TOPUNU OYNADI"
"Sivas sezonun en iyi topunu oynadı. Herkes kolay geçeceğini söyledi. Gördük ne kadar kolay geçtiğini. 4-3 bitti maç. Tam farkı ikiye çıkarıyoruz, rahatladık ama hep gol yedik. Sonunda dayanamadım yerimden kalktım."

"HER BRANŞTA BİZ VARIZ"
"Her branşta biz final oynuyoruz. Bundan dolayı tepkiler olacaktır. Atletizmde ENKA, basketbolda Efes vardı karşımızda. Sürekli biz en başa oynuyoruz."

"ARSHAVIN İLE İLGİLENMİYORUZ"
"G. Antepspor maçı berabere bitseydi bütün harcamalarımız boşa gidecekti. Ben yenildiğimiz Ankaragücü maçında, hakem çok iyi yönetti dedim kimse yazmadı. Transferde çok seçiciyiz. Arshavin ile ilgilenmiyoruz. O gazete işi ancak Mustafa Pektemek ile Orhan Şam ise listede..."

"SIRF BEN VARIM DİYE ÖNYARGILI DAVRANIYORLAR"
"Penaltı olmuş, o karar verilmiş ama sırf ben başkanım diye bana inat penaltı değil diye yorum yapıyorlar."

"ŞİDDET YASASI UYGULANMALI"
"Ankaragücü bizimle ilgili suçlamalarda bulunuyor ama Trabzon'dan ses çıkıyor. Federasyon görevini yapmalı. Ankaragücü geçen sene de aynı şeyi yaptı. 'Dava açacağız' dediler, hiçbir şey yapmadılar. Biz dava açtık. Bu sezon da Emre Belözoğlu üzerinden bize saldırdılar. Bu konuda yasa uygulanacaksa Federasyon da görevini yapmalı."

http://fanatik.ekolay.net/Semihin-kalmasini-isterim,-Arda-ise_3_Detail_34_226355.htm

Ne Ardası yaa.Neye yarayacak o kalas.

Alex Gökhan Gönül gibi adamlar varken Ardayı alıp napacaz.

İyikide vazgeçmişler.Sokağa atılacaktı o kadar para.

Ne Ardası yaa.Neye yarayacak o kalas.

Alex Gökhan Gönül gibi adamlar varken Ardayı alıp napacaz.

İyikide vazgeçmişler.Sokağa atılacaktı o kadar para.

Arda yattığı yerden para kazanmaya alışmış
Bizim 3 maç oynayıp 13 maç yatan adamla işimiz olmaz

Geri