- Reaction score
- 0
Semih: "Tavır yapmıyorum"
23.03.2008 11:11
Fenerbahçe'nin son iki maçında attığı gollerden sonra yedek kulübesine giden Semih Şentürk, hareketlerinin teknik direktör Zico'ya yönelik bir anlam taşımadığını söyledi.
Milliyet'in haberine göre, Semih, gol sevinçlerinin Zico’ya yönelik bir tepki olmadığını söyledi. Yasin’in duaları sayesinde gol attığını düşündüğü için Konyaspor maçında yedek kulübesine işaret yaptığını, Kasımpaşa karşılaşmasında da arkadaşının yanına giderek teşekkür ettiğini söyleyen Semih, “Benim öyle bir tavrım yok. Zico’ya tepki olsun diye değil, bana sürekli dua okuyan takım arkadaşıma teşekkür etmek ve golden sonra onun isteğini karşılamak için böyle davrandım. Başarımda Yasin’in dualarının önemi olduğunu düşünüyorum. Kimseye tepkili falan değilim. Hocamla da aramızda sorun yok” diye konuştu.
"Milli takım için de sıramı beklerim"
Golcü futbolcu Sabah gazetesine yaptığı açıklamada ise, hayatta en iyi yaptığı şeyin sırasını beklemek olduğunu ifade ederek, "Yıllardır F.Bahçe'de sıra bekliyorum, sesimi çıkarmıyorum. Çıkaramam çünkü F.Bahçeliyim. Milli Takım için de bir Türk çocuğu olarak bir şey diyemem. İşin kuralı bu olsa gerek... Burada da sıramı beklerim," dedi.