Semih Madrid yolcusu !

by.erce

New member
Reaction score
0
144094.jpg

Semih Madrid yolcusu !
F.Bahçe yönetimi ile anlaşmaya varamayan golcü oyuncu cuma günü İspanya’ya gidecek.A.Madrid Semih’e yıllık 1.5 milyon E öneriyor

KANARYA’DA sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Semih Şentürk, İspanya yolcusu. Daha önceki açıklamalarında “Benim için öncelik F.Bahçe. Ben kalmak istiyorum” diyen golcü oyuncu şu ana kadar sarı-lacivertli yönetimle anlaşmaya varamadı. Son 1 aydır yapılan görüşmelerde net bir sonuç alınamazken Semih’e İspanyol temsilcisi Atletico Madrid talip oldu. İspanyollar avukat Şenol Çilek’e resmi tekliflerini sunarken sarı-lacivertli oyuncu da kararını verdi ve bu teklife sıcak baktığını açıkladı.

Semih’ten “Anlaşabilirsin” onayını alan Şenol Çilek cuma günü İspanya’ya gidecek ve Atletico Madrid ile masaya oturacak. İspanyollar golcü oyuncuya 4 yıllık teklif yapıyor ve senelik 1.5 milyon Euro öneriyor. F.Bahçe ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varamayan Semih Şentürk’ün yakın çevresine de “Sezon sonunda yüzde 90 İspanya’ya gideceğim. Yeni bir forvet alındığında endişeye kapılıp yedek kulübesinde oturmaktansa banko oynayacağım İspanya’ya gider kendimi gösteririm” dediği konuşuluyor.

YILDIRIM BIRAKMIYOR

ANCAK Semih’i asla göndermeyi düşünmeyen başkan Aziz Yıldırım’ın da önümüzdeki günlerde genç futbolcuyla yeniden masaya oturması bekleniyor. Her sezon hedef çıtasını biraz daha yukarıya çeken sarı-lacivertli yönetimin, kurulu düzeni kesinlikle bozmak istemediği ve bu nedenle anlaşma yoluna gideceği vurgulanıyor. Ayrıca takım içerisinde Alex’in de en iyi anlaştığı oyuncu olarak Semih’i göstermesi golcü futbolcunun F.Bahçe’de kalma ihtimalini biraz daha artırıyor.

Vatan

Gitsin kurtarsın kendini Kezman formda böyle giderse KEZMANcıyım

bencede gidip kurtarmalı kendini, çünkü fener seneye iyi bi forvet alırsa yedek kulubesinden çıkamaz

bence fener daha ii takım atletiko madridden

Birazcık ordan yırtıyorsun zatende baya mesaj olmuş sende ya 6binlere dayanmışın =P böyle a madridte robben nistelrooy filan sayarsan olcağı bu ;P

avrupa da kariyer yapmak için gidebilir eger haber doğruysa bu yıl Fenerbahçe de direk oynama şansı bulması ile kendini iyi gösterdi şimdi kezman da eski formuna kavuştu sakatlıktan kurtulunca bu sene 2 side lazım

A.Madrid'e Giderse Kaybolur Gider Orada Semih Fener Bu Saatte Semih'i Göndermesi İntihar Olur Kezman'la Olmaz Bu İşler Göndericekse Bile Sezon Sonu Semih'e Alternatif Üretip Satması Dha Mantıklı Olucaktır...

gitsin gökhan gelmiomu gazetede ole yazıodu .. :sigara:

hayırlısı olsun ama ispanyada kendi söylediği gibi banko oynayacağı bir takım varmı bilemiyorum

kezman sivas gibi takıma 2 süper gol attı buna kupa da attıklarını da dahil etmiyorum sakatlıktan kurtuldu tekrar form buldu hala kezmanla olmaz yazmak çok yanlış yine kezman önemli maçlarda bizi kurtaraktır kezmanda semih de çok formda şuan buda bizim için çok iyi

Semih'i Fenerde harcıyorLar!! Adam Fener e Daum döneminde kaç maç kazandırdı sonradan oyuna girip iLk 11 i oLmadığı haLde 7 goL attı.
Bu sezon Kezmanın sakatLığından faydaLanarak çok iyi bir çıkı$ yakaLadı ancak yine de bu Fenerdeki yedek oLu$unu engeLLeyemez bence.Adam ne güzeL oynuyor bence çok iyi bi santrofor ancak Fener kıymetini biLmiyor Santrofor arıyor...
Geçen sezon Hertha istemişti gitmemişti inş. yine aynı hataya düşmez...

PaT!€nT;2570586' Alıntı:
Birazcık ordan yırtıyorsun zatende baya mesaj olmuş sende ya 6binlere dayanmışın =P böyle a madridte robben nistelrooy filan sayarsan olcağı bu ;P

madrid görünce atladım real die :D
raul de çocukken atletico madrid i tutuyomuş yani ne var bunda :D

Geri