Semih Beşiktaş'a Doğru

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Fenerbahçe`nin genç oyuncusu Semih Şentürk Beşiktaş`a doğru...

Bugün bazı basın yayın organlarında Beşiktaş Semih flörtü haberlerini sizler için araştırdık.İşte Haber1903 farkı ile konunun ayrıntısı.

Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı, yeni sezon transfer çalışmaları doğrultusunda rotayı flaşh bir isme çevirdi.Fenerbahçe ve milli takımın golcü oyuncusu Semih Şentürk ile ön görüşme yapan Adalı`nın, bu oyuncudan olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Serdal Adalı, yeni sezon transfer çalışmalarıyla ilgili anlaşma sağladığı oyuncuları önümüzdeki günlerde yönetim kurulu ile paylaşarak bu isimler arasından siyah beyazlılara faydalı olacak isimleri imza attırmayı hedefliyor.

Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - SEMİH BEŞİKTAŞ`A DOĞRU

..:.. baska adam buLamamışLar mı hayret bişi yahu ..:..

nerde o günler..keşke gelse, keşke alabilseler..bir mustafa doğan, bir tayfun'dan kat kat iyidir Semih..beslemeye aldığımız nobre, tabata gibi futbolcuları kadroda göreceğime Semih'i görmeyi herzaman tercih ederim..en azından kulübede golcü var derim..

gecen seneki transferlerimiz sozde cristiano ronaldoyu geride birakacakti semih in besiktasla adinin anilmasi bile beni huzursuz etti adam gibi adam alalim fenerin artiklarini degil

ya başka memlekette adammı kalmadı bırak batuhan oynasın daha iyi fener eskitip bize kakalamaya çalışıyorlar bizimkilerde uçuyo adam aldık diye bırakın allah aşkına yaa onu alacağına git antalyadan necatiyi al daha daha daha iyi

Bu Transferi Çok İsterdim Semih'in Takıma Faydası ve FutboLcuLuğu TartışıLmaz Fakat MaaLesef BaLonmuş.

Bize Pascal gibi bir golcü lazım. Hem tribünü, hem takımı coşturmalı. Govou iyi olur. Semih pasif kalıyor.

Ben böLe medyanın varya taaaa ........

MozoLe Miяach;4996507' Alıntı:
Ben böLe medyanın varya taaaa ........

Asıl sallamasyon sezonu yeni başlıyor.
Lig bitsin her takıma 50-60 transfer yaptırırlar artık.

Geri