Semih: "Arda benim kardeşim"

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

Semih: "Arda benim kardeşim"

7763068.jpg

Galatasaray ile yapılan derbi maçın son anlarında, rakip futbolcu Arda Turan ile karıştığı kavga sonucu kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, kırmızı kartı kendisine yakıştıramadığını söyledi.

Semih, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, derbi maç sonrası hayatının en kötü gecelerinden birini geçirdiğini belirterek, “Yaşanılanlardan büyük üzüntü ve huzursuzluk duydum. Tüm gece kendime 'Biz ne yaptık böyle' sorusunu sorup durdum. Tüm Türkiye'nin gözü önünde, ülkemizin idol oyuncuları olarak yaptıklarımız bize hiç yakışmadı” ifadesini kullandı.

Profesyonel futbol yaşantısında ilk kez kırmızı kart gördüğünü vurgulayan Semih Şentürk, görüşlerini şöyle açıkladı:
“Kırmızı kartı kendime hiç yakıştıramadım. Bir futbolcu maçın heyecanı, stresi ve yaşadığı baskı nedeniyle çok sağlıklı düşünemeyebilir. Çoğu zaman dışarıda çok sakin kişiliği olan futbolcular bile saha içinde farklı bir kimliğe bürünebilir. Ben genellikle sinirlerine hakim olabilen, sakin bir kişiliğe sahibimdir, ancak bu kez maçın aşırı gerginliğinden ben de etkilendim.”

“ARDA BENİM İÇİN BİR KARDEŞ”

Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacının ortalığı yatıştırmak olduğunu ifade eden Semih, Arda'yı ayırmak isterken kontrolsüzce yaptığı sert hareketin hem Arda hem de izleyenler tarafından yanlış algılandığını belirtti.

Semih, şunları kaydetti:
“Arda'nın verdiği tepki sonrası benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı. Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca milli takımda Arda ile yediğim içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki milli takım kamplarında da durum aynıydı. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir.”

Tüm futbolseverlerden, onları böylesi olaylara tanıklık ettirdikleri ve kendilerine yakışmayan davranışlarda bulundukları için özür dileyen Semih,açıklamasını şöyle tamamladı:
“Canım kardeşim, sevgili Arda ile birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü de belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum.”

KAYNAK

daha önce dediğim gibi ne Emre p.çLerine üzüLürüm ne sabriye ne de Lugano'ya(ki bana göre herşeyin aLtında bu adam var)
tek bişiye üzüLdüm Semih ve Arda gibi iki tane pırıL pırıL çocuğu kendiLerine benzettiLer..

asLında Arda'da oLaydan sonra ''miLLi takımdan can ciğer abim dediğim adam nası oLduda bana vurdu'' dedi...Bu da çok güseL ama abi diye hitap ettiği Semih için üzücü bir cümLe.Sonuçta büyük bi hayaL kırıkLığı...Dünyayada reziL olduk zaten.aL sana derbi

AiLecek Görüşen İki Oyuncunun HareketLeri Çok Ayıp Kaçtı, Hadi DiğerLeri KaşarLaşmışLar Artık Ama Neyse OLan OLdu Bari Kısa Sürede Doğru YoLu BuLup Bir Basın AçıkLamasıyLa TaraftarLarından Ve BirbirLerinden Özür DiLerseLer Bu OnLara Hiç Yakışmadı Hiç...

hepiniz haklısınız..
ama onlarıda PIRIL PIRIL gençler diye cezasız bırakmamalılar..
yoksa büyük futbolcu olamazlar.. geçmiş başarılar büyük futbolcu olmak demek değildir.. devamlılık gitirir büyük futbolculuğu..

Zinci78 kardeşim yorumunu siLdim
sebebi;
su üstteki yorumLara bak bide kendi yorumuna bak. . .
Yakısıyormu su sayfaya. . .
O yorumu benden önce bir fenerLi görse sayfaLarca sürcek bi tartısma cıkcak. . .
Gercekten ayıp futboLumuz ne haLe geLmis senin ettiğin Lafa bak!!!

hepiniz haklısınız..
ama onlarıda PIRIL PIRIL gençler diye cezasız bırakmamalılar..
yoksa büyük futbolcu olamazlar.. geçmiş başarılar büyük futbolcu olmak demek değildir.. devamlılık gitirir büyük futbolculuğu..

KesinLikLe Cezanın En Ağırını ALmaLıLar Bence Min. 5 Maç Ceza ALmaLıLar Kırmızı YiyenLer Ve Yemeyen Ama Orda YaptıkLarı HareketLerLe Sabri, Emre Ve De Sanctis De Min 5 Maç Ceza ALmaLıLar + Para CezaLarı, Saha Kapatma Vs. Ne Gerekiyorsa, Bir Yerden BaşLamadığımız Her Seferde HataLarımızı Göz Ardı Ettiğimiz Sürece Bu OLayLarın Sonu GeLmeyecek Ve Bu OyuncuLarımız AkıLLanamayacakLar...

Hayır Zaten Ardayı Kendilerine benzettiler Galatasaraylılar.. Ardanın Aynı Açıklamalarını Hasan Şaş tan Ümit Karandan dinliyorduk.. Örnek Alıncak Bi insan olan Arda dünkü açıklamasıyla ona olan sempatiliğimi kişiliğiyle yıktı.. hala onun futbolunu överim ama bu hareket onun kişiliğini artık sevemeyeceğimi gösterdi...

Semih e Gelince Gerçenten Dün Ayırmaya Çalışırken biraz sert bi şekilde ardaya dokundu.. onu olaylardan çekmeye çalıştı.. Biraz daha az sert olmalıydı.. ve Bir kaptan olarak biraz daha sakin olmalıydı.. Özür dilemesine çok sevindim.. Keşke Arda da dün maçtan sonra herkese bağırcağına Kasımpaşalılık yapcağına Özür Dileseydi..

Lugano ve Emre Aşık Hakkında Hiç bişi demiorum.. Bütün olayları ikisi başlattı ayrıca SABRİ !!

kötü bi maç oldu genel olarak pozisyon yok kavga vardı..

Artık seneye..

Yakışmamıştı zaten iki tarafada,Sanada bu yakışırdı Semih ;)

Derbi adı altında gecen macta bizimkiler kavga ederken carlosla lincoln kolkola izlediler gayet acık yoruma gerek yok kanımca..
Sonra turkler barbar fln spor adına futbol adına tek 1 sey goren varsa bana anlatsın.
Mactan onceki konusmaları bilenler vardır... pffff
NE kadar buyuk futbolcu olsanda yada buyuk bir futbolcu adayı olsanda hicbirseye sıgmayan bu davranıslar gereksiz.Olan yine Turk Futboluna olacak.Adnan Polat cıkar bisey soyler ordan Aziz Yıldırım cıkar...Boylece surup gider ......

GençLiğine ve Maçın Atmosferine VeriLmeLi Bencede.

Ama GaLatasaraydan Emre ve Sabri, Fenerbahçeden de Lugona ve Emrenin KuLağı ÇekiLmeLidir.

Geri