semih şentürkün isyanı...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Servet'in darbesiyle sakatlanan Semih'ten eski takım arkadaşına sitem: 'Topu kurtardıktan sonra hamle yaptı. Ben olsam yapmazdım.'
5.2.2008
Semih_Senturk_poster.jpg

5 gün idman yasağı kondu
Galatasaray derbisinin 36. dakikasında Servet’in yaptığı faulle sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Semih’e 5 gün idman yasağı kondu. Kesinlikle dinlenmesi söylenen golcü futbolcu, daha sonra çalışmalara başlayabilecek. Semih sakatlığıyla ilgili, “Topu kurtardıktan sonra Servet hamle yaptı. Olmaması gerekirdi. Ben olsam yapmazdım. Yere sağlam basmasam, çapraz bağlarım kopabilir, ayağım kırılabilirdi” dedi.

‘Çok büyük bir talihsizlik’
Bir futbolcunun, çok formda olduğu bir dönemde sakatlık yaşamasını ‘büyük talihsizlik’ olarak niteleyen Semih, “Rize maçına yetişmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Hocam o maçta belki riske etmek istemeyebilir, ama Sevilla sınavında görev beklerim. Bu arada Kezman da var. O da formda ve Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan herşeyi yapar. Eğer sakatlanıp çıkmasaydım, Galatasaray’ın işi çok zor olurdu” iddiasında bulundu.

Bu ilk değil
Servet’in Fenerbahçe’de oynarken idmanlarda karşı karşıya geldiği Semih’i daha önce üç kez sakatladığı, birinde ise golcü oyuncunun dizine üç dikiş atıldığı öğrenildi.​
kaynak:fanatık

2.maça yetişir nasılsa.sıra bizde:goz:

servet i fenerdeykende hıc sevmezdım sım dı de sevmıyorum bu yaptıgı cok ayıp ya adamda futbolcu ahlakı hiç yok

Kuyruk Acısı War NormaLdir..

yuh ya böyle acıklama yapılırmı futbol bu kardesim sakatlanmayı göze almıyosan oynama ayrıca macı seyret anlarsın topu kurtardıktan sonramı yapmıs yoksa kurtarmadan mı yanş ayıp tek kelimeyle ayıp...

Arkadaşım adam Gs de 10 sakat var diye nispeten açıklama yapmıyor.
Maçı İzledigini sanmıyorum izlemiş olsan Servet denilen şahsın yaptigi hareketi görsen böyle konusamazdın.

Arkadaşım adam Gs de 10 sakat var diye nispeten açıklama yapmıyor.
Maçı İzledigini sanmıyorum izlemiş olsan Servet denilen şahsın yaptigi hareketi görsen böyle konusamazdın.

Seyrettim :=)) + Ben Futbolcuyum benden iyi bilemezsin bence FutboLu Futbol Yumuşak FuTbol Deildir sert Oynucaksın..Gerekirse..

Futbol erkek Oyunu oLdugu için sert Oynanır.Gerekirsede kart Görür..Ayhan akman en iyi döneminde milli takıma kadar yükseldi ama bir sakatlık cıktı 4-5 ay Sadece kendininze deil başka takımlarada bakınızz:) SaygıLarrr Bir daha bisey yazmıcam Herkezden özür dilerim

oyuncu bu ne zaman darbe gelecegi ne zmn sakatlanacagı belli olmaz.ben servetin kasıtlı olarak o mudahaleyi yaptıgını dusunmuyorum.sorun forvet sıkıntısı olan takımımızda..

1 tek Semih'siz yada Alex'siz Fener'in bir hiç olduğunu hep beraber görmüş olduk :hhmanD :hhmanD

Onun için Gs gibi takım oyunu oynayan takımlar 10 sakatı olsa bile sıkıntı çekmezler..

toplama takımlar tabiki oyuncu sıkıntısı cekmez.fenere de 2-3senede 60oyuncu gelip gitseydi bizde de alternatf bollugu olurdu.gs takımının da bu sene avrupadaki maclarını ve ligdeki sıkıntılarını gorduk.gencler kaliteli ama saman alevi gibi parlayıp sönüyorlar.2.maca aynı kadro cıksın bakalım 2 takım.rakibini ciddiye alan fenerbahce ne yapar o takımı..

italya'da derbilerden kemik sesi geliyo kimsenin sesi çıkmıyo tamam servet'in yaptıgı hareket sertti ama bu kadar da uzatmaya gerek yok.

Liη & Liη;2604616' Alıntı:
:hhmanD :hhmanD sadece gülüyorum

Başarısızlığı görmezden gelmek ya da mazeret aramak, Gitgide Yok Olmak demektir Aslanım..

kupaları kaldırdıktan sonraki başarısılıklarını görmezden gelen biz miyiz?biz çıkıyoruz siz iniyorsunuz.

Tipiq amerikan aygırı başka bişi deil bu serveT ...

Geri