selcuk yula ya göre alex HAGİ den daha iyiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'in Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı olduğunu iddia eden Selçuk Yula, "Alex ayrıca Hagi gibi terbiyesiz değil" dedi.

Selçuk Yula: Alex, Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancıdır. Ayrıca Hagi gibi terbiyesiz değil Cüneyt Tanman: Hagi daha çok bilinen bir markadır. Umarım Alex de onun gibi olur Mehmet Özdilek: Hagi, Avrupa'da elde ettiği kariyerle, Alex'in bir adım önündedir.

Selçuk Yula: Alex'in dört yılda attığı gol ve yaptığı asist de hagı'den daha fazla

-İstatistiklere saktığımızda Alex, dört yıl içinde Hagi'den daha fazla gol atıp, daha fazla asist yapmış. Fenerbahçeli taraftarlar, bu rakamlara da bakarak "Alex, Hagi'den büyük futbolcu" yorumunu yapıyor. Siz bu yoruma katılıyor musunuz?

S.Y.: Sadece bugün için değil her zaman iddia ederim ki Alex, Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancıdır. Hagi ile birebir mükayese etmiyorum. Elbette Hagi de büyük futbolcu ama istatistikler ortada. Hagi'nin yanında o dönemin en iyi orta sahası vardı. Alex ise yalnız. Düşünün ki hem oyunu kuruyor, hem topu kanatlara açıyor, hem de koşup oradan gelen ortalara kafa vurup şut atıp gol atıyor. Hagi'nin bunları yaptığını hatırlamıyorum. Ayrıca Hagi, her dokunulduğunda kendini yere atan ondan sonrda da hakeme saldırdı. Yani terbiyesiz bir futbolcuydu. Alex ise sahaların en efendisi.

C.T.: Katılmak mümkün değil. Her ikisi de kendi başlarına değerlendirilmeli. Hagi Hagi'dir, Alex ise Alex... İkisi de takımları için vazgeçilmez oyuncular. Ne var ki Hagi'nin uluslararası futbol pazarındaki ismiyle Alex'inki bir değildir. Hagi çok daha fazla bilinen bir markadır. Alex de bu kalitesiyle inşallah onun gibi bir marka olur.

ALEX, İTALYA'DA KAYIPTI

M.Ö: Her şeyden önce ikisi de takımları için son derece önemli oyuncular. Oyunun kaderini etkileyen isimler. Hagi'nin de Alex'in de golcü özelliklerinin bulunduğu, pas yüzdelerinin yüksek olduğu tartışılmaz. Kariyerlerine bakıldığında Hagi'nin dünya devlerinde oynadığını göz ardı etmemek lazım. Alex, İtalya'da istikrarı yakalayamayıp tekrar ülkesine döndü. İkisi de keyif veren futbollarıyla seyredenlere zevk verdi. Ancak, Hagi oynadığı takımlar ve gösterdiği performansla bir adım önde.​
spor3

hagi7.jpg

Şimdi Hagi terbiyesiz bir futbolcu oluyor, ama Tuncay Şanlı, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Tümer Metin... Kulaklarını da çınlatmışsın Selçuk Yula... Bunlar çok efendi futbolculardı değil mi?

İlla ki birilerine çamur atmaksa göreviniz, valla üzerinize düşeni layıkıyla yapıyorsunuz demektir Selçuk Bey... Ayrıca tebrik ederim......​
hagi800600.jpg

Alex fenerbahçeye bir avrupa kupası getirsin bende kabul edicem daha iyi diye ama şu açık
bir gerçek ki rüyalarında bile göremezler bırak avrupa kupasını yıllardır Türkiye kupasını bile
rüyalarında göremiyorlar şaka gibisin selçuk yula bilgi için tşk.

Şimdi Hagi terbiyesiz bir futbolcu oluyor, ama Tuncay Şanlı, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Tümer Metin... Kulaklarını da çınlatmışsın Selçuk Yula... Bunlar çok efendi futbolculardı değil mi?

Burada yanlışın var.Tuncay'ın yada Tümer'in kimseye bir terbiyesizlik yaptığını görmedim.Gayet efendi futbolculardır.Tuncay yada Tümer bir kere bile kendine faul yapan rakibine saldırmamıs "tükürmemiştir".

Volkan'a gelince çok agresif bir oyuncu ve bu konuda haklısın.

Emre'ye gelince onu eleştirmek hiçbir galatasaraylıya düşmez.O sizin oyuncunuzdu ve terbiyesizlik yapmayı hakeme küfretmeyi,oyunculara faul yapmayı,diğer futbolcularınızın da yaptığı gibi Hagi'den öğrendi.Hagi'nin bir maçta hakemin suratına tükürdüğünü unutmayınız.

Alex kesinlikle Hagiyle yanyana konulamaz.Ondan daha çok gol atmış olabilir ama Hagi bir klasikti.Oyunculuk anlamında söylüyorum çünkü,adam gibi adam değildi.Terbiyesizdi.

yok artık Haqi üstüNe futßoLcu yok şuan TürkiyeDe xD

Bence ikiside mükemmel.Ama ben Alexi daha sempatik buluyorum.Futbolu sevdiriyor.Selçuk Yulanın "Alex ayrıca Hagi gibi terbiyesiz değil" sözüne katılıyorum...

yuLa'nın futboLu FenerBahce'den ibaret :-D Yakında SeLcuk'u Steven Gerrard La karşıLaştırmaya kaLkaR

Fenerbahçe'de SeLçuk YuLa - Ömer ÇavuşoğLu , GaLatasaray'da Osman Şenher Vs. İsimLerin YazıLarını KaaLe ALmıyorum BunLar Spor Yazarı Filam DeğiL BiLdiğin Kendi Takım AmigoLarı, PohpohçuLarı BunLarın YazıLarının YayınLanması BiLe Hata, MiLLeti Enayi Gibi Kandırmaktan Başka Bişi BiLDikLeri Yok Sanki OnLarınki Göz MiLLetinki DeĞiL Bırakın Pirim Vermeyin Bu Tarz HoLiganLara...

Gündemden Düştügü An Saçma Bi Haberle Gündeme Oturmak İstiyor.Selçuk Yulanın Adnan Aybabadan Farkı Ne ki :=)

Hagi zamanında en iyi orta sana GS' daydı demiş. kendi kendini sobeliyo en iyi orta saha oldugu için HAGİ ye iş düşmedi pek ama yaptığınında altına imzasını çaktı.

ya futbol cehaletine bak alex le hagiyi kıyaslıyo.birisi oynamış barcelona real madrid.digeri oynamış parma,cruzerio.fenerbahçe.adamın oynadıgı en iyi takım fb.oynadıgı en iyi lig italya o da çok kısa.hagi topa sihirli dokunurdu sanki kalabalıkları sürüklerdi.alex in yanındakiler mi kötü.appiah kötü aurelio kötü uğur boral kötü devid kötü topçular mı allah aşkına.haklı hagi en iyi takımlarda oynadı haklı çünkü o en iyiydi.fifanın klasik 11 inde en iyilerde 11 de o kadar iyi dünya kabul etmiş yani

Onu bunu BiLmemde Ben fenerliyim aLexin SoL ayağı ve tekniği hagininde hakkını yememek gerek onunda alex kadar değişik özellikLeri mevcut sürati tekniği var selçuk yula bıraz abartmış olayı...

alex brezilyadayken hagi barcelona ve real madrid de oynuyordu..
hagi defalarca milli olmusken alex in milii takım kariyeri ortada..
alex kaka dan da fazla gol ve asist yaptı gecen senelerde kaka dan da mı iiyi ? istatiski bilgiler öyle gösteriyor olabilir ancak ben kıyaslamam bile..nacizhane

hakt etmiş. tamam alex iyi bir oyuncu. belkide türkiyeye gelmiş en iyi oyunculardan birisi. ama kesinlikle haginin yanına bile yaklaşamaz. yani hagi türkiyenin gördüğü en iyi oyuncu

ona bakarsak benim 10 yaşındaki yiğenim ondan daha iyi futbol yorumcusu:):)

o Hagi'nin Adını ağzına aLmısn o kimki yorum yapaßiLiyor,
eski ßir golcu yenı ßir medya maymunu Azize Team ın Sewgılı we muazam ßir üyesi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri