SeLaMuN ALeYKüM BoRz oLMaDaN oLuRMu :)

avDuL_BoRz

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar adım Alik Mardinden namı değer BoRz.Çeçenim uzun süredir forumu takip ediyordum üye olmak kısmet olmadı diğer takıldığım forum yüzünden....Ama şimdi burdayım İnşaAllah hep beraber Güzel zaman geçiririz......

Hoşbulduk Leylim avatarın çok güzel bu arada...

Vay vay Kuzen hoşgeldin.Çeçen 1di forumda sonra 2 şimdi 3 olduk.Hoşgeldin kardeşim.Senide burda görmek güzel.inşAllah artık birlikte vakit geçircez forumda:D

Sanki hiç görüşmüyormuşuz gibi daha 2 saat ya oldu ya olmadı yanından gideli.Arkadaşlar Benim kuzen benim yapışık ikiz sayılır günümüzün büyük bir çoğunluğunu birlikte geçiririz.Artık buradada kardeşim güzel olucak inşAllah.Neyse lafı daha fazla uzatmadan.Güzel paylaşımlar kardeşim.

Marsha washa.Dika so yoila.

6x6sawk.jpg

Ablası demiştim sana yakında akrabalar damlıcak die:D
Yakında aile forumuna dönüştürcem burayı:durdurun

OOOOOO Teyzeoğluu seni burda ghörmek ne güzel :p
Eyvallah kardeşim Hoşbuldum Çeçen bayraklı kurt resmi süper Çok sağoll artık 24 saat beraberiz teyzeoğlu 1 dakka ayrılmak yok :)
forum gerçekten çok güzel bizim forumdan bile keşke daha önce gelseydim neysee burayada gelmemin sebebi teyzeoğlu.....
Bi kaç Çeçen daha gelir buraya merak etmeyin :)

Kardeşim zamanında az dil dökmedim sana..Neyse nasib bugüneymiş.Hayırlı olsun.Devamlı olursun inşAllah

ALeyKum Selam

Aramıza Ho$geLDin..

Geri