selamlarrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin ama nickin keşke öyle olmasaydı. Çünkü benim için bölücülükten başka birşey ifade etmiyor.

" Ne mutlu Türk'üm diyene ! "

arkadaslar hepımız bu vatanda yasıyoruz aynı havayı soluyoruz bıraz sakın olun nerde bızım mısafır perverlılıgımız yakısıyormu bıze boyle davranmak nıck ı falso olabılır belkı arkadasımız o bıldıgımız ve hıcte tasvıp etmedıgımz kısıler gıbı degıldır bı tanıyalım kendısını
hosgeldın sefalar getırdın ama yaklasımını bıraz degıstır ılk mesajın hıcte hos degıldı loo atımı hazırlayın falan

arkadaslar hepımız bu vatanda yasıyoruz aynı havayı soluyoruz bıraz sakın olun nerde bızım mısafır perverlılıgımız yakısıyormu bıze boyle davranmak nıck ı falso olabılır belkı arkadasımız o bıldıgımız ve hıcte tasvıp etmedıgımz kısıler gıbı degıldır bı tanıyalım kendısını
hosgeldın sefalar getırdın ama yaklasımını bıraz degıstır ılk mesajın hıcte hos degıldı loo atımı hazırlayın falan

mesajlarını aratıp okur musun bu cocugun bilip bilmeden konusmuyoruz merak etme sırf ortalıgı karıstırmak için üye olmus büyük ihtimalle klondur

aaaaaaaaaaaaa nicki mi kim değiştirdi bi açıklama bekliyorum benden izin onay almadan bu nasıl yapılabilir açıklama bekliyorum

ben degiştirdim önce kuralları okumanı istemiştim sanırım okumadın örgütse, küfür,propaganda,siyaset,vs gibi nicklere burda yasak oldugunu bilmeliydin dolayısıyla acemiligine verip cezanıda bu şekilde verme geregi duydum devam edersende bu tavırlarına hal ve hareketlerine degişik cezalarda alabilirsin kuralları okumalısın.

BAk Bu Nick Sana DAha Çok Yakıştı...Azıcık KişiLik Sahibi OLdun ;)

türkiye cumhuriyetine sonsuz saygım var ve benim ebedi yurdum orası o anrı konu

Kişilik sahibi mi oluyor insan kendi rızası olmadan izni olmadan bir başkasının nickini değiştirerek

benim nick kurdishNT idi kişiliksizdim diyorsun kürt olmakla

sen ne hakla benim nicki değiştiriyorsun açıklama bekliyorum

ben degiştirdim önce kuralları okumanı istemiştim sanırım okumadın örgütse, küfür,propaganda,siyaset,vs gibi nicklere burda yasak oldugunu bilmeliydin dolayısıyla acemiligine verip cezanıda bu şekilde verme geregi duydum devam edersende bu tavırlarına hal ve hareketlerine degişik cezalarda alabilirsin kuralları okumalısın.

tamam ben bu forummdan kendi rızam ile çıkıyorum hepinize teşekkürler

ben hiçkimseye küfür etmedim 1

2. propoganda ve siyaset yaptığıma dahil en küçük bir delil yok çünkü yapmadım
3. Kurdish anlamı kürt demek bunun propoganda ve siyaseetle ne ilgisi var

Memleket insanına özlem duyduğum için forumlara üye olup sohbet etmekti amacım

Neyse ben herkese teşekkür ederim kendinize iyi bakın

arkadaşlar bende doğuluyum ama benim tc kimliğim var
ve ben türküm ve aslanlar gibi askerlikte yaptım bu topraklarda doğdum ve bu topraklarda ölecem
şimdi bana sen kürtsün ben türküm diyen varsa ilk sayfaya gelsin ve baksın
şimdi o arkadaşa sesleniyorum çek git ve boşyere kardeşi kardeşe düşman etmeyin

bak biraz akıllı olmaya başlamışsın .Kürt kökenli olabilisin.sana bi şey diyen yok.Kurdish kelimesiniin altında ne yattığnı birazcık düşün .Bütün etnik kökenleriyle lazı,kürdü,çerkezi vs. hepimiz TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşıyız.

kalacaksın pes etmek yok

burda kürt türk tartışması ilk attıgım mesajda sana yapmadım yapmamda üyeler seni nasıl degerlendirir napar bilemem ama ben sana kurallar cercevesinde yön verebilirim bu bi kuraldır kürt bir çok kardeşimiz abimiz var burda biz burda din ırk insan ayrımı yapmıyoruz herkese kapımız açık insan olduktan sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri