SeLamLarr

EzgiseLi

New member
Reaction score
0
kazanova nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ?Ben burda kaybolmadan bana yardım et bu arada selam millet burayı biraz tanım sonra devamını getiririm :)

aramıza hoşgeldin..damlar az sonra eli kulağındadır :)

Ho$hGeLDiN eZGiSeLi..

ßuRaLaRDaDiR KaZaNova ßiraZDaN ÇiKaR :D

iYi ForuMLaMa'LaR.

ezgiseli taniyorum ben bunu ya evet evet taniyorum :)hosgeldin aramiza

Tşkler hoş buldum..Az daha bekleyeyim bakalım gelicek mi ? :eek: :aba: koykuyom yetiş kayboldum sanırım :eek:

selam bu kıza dikkat

Selam canısı Hoş Geldin aramıza <<<<<<< bu Kıza dikkat etsin herkes bu kız tam bir bilgi deposu Benim avatarlar Bu kızın yapımı Avatar Mükemmeli Mp3 Deposu Program Mücidi Yakında İmzalar da Gelir Sanat Bölümü Şenlenicektir Şu an Gündem de Sanat Bölümü Geçio İlerde Daha çok İsmi Geçecektir Camfrog şenlenicektir. Daha Ne yazım Ki Ben sadece Hoş Geldin Deyim Geri İcrattalarını Seyredelim :cool:

hoşgeldiniz aramıza

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
ezgiseli taniyorum ben bunu ya evet evet taniyorum :)hosgeldin aramiza
aney kıs pasaklı sende mi burdasın benimde gözüm seni bi yerlerden ısırıyo ama nerdedn dicektim ki hıh buldum :D

Hoj geldın aramıza..

K@Z@NOV@' Alıntı:
Selam canısı Hoş Geldin aramıza <<<<<<< bu Kıza dikkat etsin herkes bu kız tam bir bilgi deposu Benim avatarlar Bu kızın yapımı Avatar Mükemmeli Mp3 Deposu Program Mücidi Yakında İmzalar da Gelir Sanat Bölümü Şenlenicektir Şu an Gündem de Sanat Bölümü Geçio İlerde Daha çok İsmi Geçecektir Camfrog şenlenicektir. Daha Ne yazım Ki Ben sadece Hoş Geldin Deyim Geri İcrattalarını Seyredelim :cool:
yettin gayri saol ya beni amma şımarttın he :) burayı şimdiden sevdim umarım güzel bi dostluklarda olur zate bi kacını tanıyom ki :) :alkol:

hoşgeldin ....

tşkler hoş buldum :)

hojgeldin...

Geri