selamlar olsun

HüLyaCım önCeLikLe HoşgeLdin..ve şöyLe Derin ßir nefeS aL için ferahLaSın az...aiLene söyLe anLat hiSSettikLerini meSeLa ßizi en iyi anneLerimiz anLar..ve kardeŞinin oğLuda oLduğuna Göre bu işi annen çözer Gißi Geliyo ßana Canım...iStemiyoSan ZorLa evLendirCek DeğiLLer dimi:001_huh:

Şimdi bi kaç klişe sözlerle hayatın yaşanılası olduğunu söylemek isterdim de yazından anladığım kadarıyla pek faydası olmaz. sen iyisi mi profesyonel bi yardım al.

Aramıza hoşgeldin fakat görüyorumki pek kalıcı değilim diyorsun.

İnsan her zaman hayatında zor evrelerden geçmektedir. Kimileri bu zamanlarda kendilerini çok yalnız hissederler. Bir çıkar yolu ararlar. Fakat bazıları ise bu zamanlarda kendilerini bulurlar.

Unutlamamalıdırki Allah biz insanlara diğer canlılardan farkımız olsun diye düşünmemiz için akıl vermiş.

İnsan her zaman herşeyi düşünerek çözemeyebilir. Kimi zaman bu çözümler hiç ummadığın zaman ummadığın yerde birdenbire karşına çıkabilir.

Bence senin yapman gereken öncelikle açılmak.

Kendi bildiklerini veya hissettiklerini başkalarıyla paylaşmak; emin olmalısınki çok rahatlatıcı bir durumdur.

Şimdi bu dediklerimi bir düşünmeni istiyorum ve hiç değilse tanımadığın bizlerle paylaşımını biraz daha arttırmanı ve daha açıksözlü olarak aklından geçenleri ifade etmeni istiyorum.

zeyna kesinlikle doğru söylüyor önce annenle konuş sanırım sana tüm bunları hissettiren bu nişanlılık olayı.annen belki olayı çözer ama sen yinede tüm bu problemlerinden kurtulmak için profesyonel yardımıda esgeçme. (yani önce zeynanın sonra dr.mud un dediğini yap)

Yaşam öyle bir şeydir ki;
bazen güzel günler bazen karanlık sabahlarımız olur,
deri uykulardan çıkarız ama bir türlü uyanamayız,
yaşamakta isteriz ama bir yanımız hep bunu reddeder,
ölmek te isteriz ama bir an olurki tüm dertleri tasaları unutturur bize sevdirir kendisini.

Öyle bir şey yapmalısın ki;
seni üzmesin,
seni yüceltsin,
seni vazgeçilmez yapsın, ama seni ne yaralasın ne de aşağılasın.

Hayat yaşamadıkça neye yarar ki.

Bu soruyu arada bi ben de soruyorum kendime,
sonra aklıma ailem geliyo. hayata bağlayan tek sebep onlar diyorum, başka hiç birşey değil. Sadece hayatın güzel kısımlarını görmen yeter. şuanki durumuna karşı çıksan ne kaybedersin mesela. "istemiyorum" desen ne kaybedersin? Diyemiyosun ailene, hiç kimseye çünkü korktuğun şeyler umursadığın bazı şeyler var kendine bile söyleyemediğin. ölmek istemek çok kolay hatta ölebilmek. önemli olan bu hayatın sana ihtiyacı olduğunu kavrayabilmek.
Ama tavsiyem rahatlamak için herkesi dinlememen. ya annene başvur ya da bir psikoloğa. çünkü herkes birşeyler söyler kafan karışır.

anahtar kelime bu işte
"ümidim var" ;)

Bizi de güldürdün şimdi :smile:

2 gram koko ve bir tabanca işini görür.
ßu iyi Cevaptı :durdurun
Dünden ßeri Saf Saf Yazıyorum kek mi oLduk Ne
icon10.gif

Nick-Ben kimim
icon10.gif

isim-HüLya
Kendi RızaSıyLa evet Deyip Sonra evLenmek İstemeyen ßiri...
Sen kimSin Çok Merak ettim...Şaka Gißi
icon10.gif

Bunları buraya ilk yazdığında sadece okudum ilgilenen arkadaşlardan Allah Razı Olsun hepsi gerekeni söylemiş bu yüzden yazmadım ama bu son yazdıklarından sonra yazacak bir şeyim var =) ''bize bahşedilen hayat kutsal bir emanettir bunu Allah verir tekrar o alır yani kendi canımızı ne şartlarda olursa olsun istersek dünyanın en dertli insanı olalım kendimiz almak bize düşmez =) bu yüzden sakın ola ki böyle bir şeye kalkışma yoksa mazallah halimiz ne olur =) hayatta sıkıntılar bitmez dertlerin biri biter biri başlar dertsiz insanda yoktur zaten =) her zaman bir umudun olsun mücadelen olsun hayatın elinde kılıç varsa senin elinde de kalkanın var savunmanı yaparsın inşallah mutlu günler gelecektir daim mutlu olman dileğiyle...

arkdaşlar fazla yorum yapmayın sonra öldürür möldürür kendini polis soruşturmasına almasınlar uğraşmayalım bide :) şaka biyana kendine gelirsin inş en kısa zamanda sana tavsiyem ahmet şerif izgöreni izle istersen upload ederim senin için :)

ßu iyi Cevaptı :durdurun
Dünden ßeri Saf Saf Yazıyorum kek mi oLduk Ne
icon10.gif

Nick-Ben kimim
icon10.gif

isim-HüLya
Kendi RızaSıyLa evet Deyip Sonra evLenmek İstemeyen ßiri...
Sen kimSin Çok Merak ettim...Şaka Gißi
icon10.gif

Bunu sözler sana mı ait? :thumbdown:

Geri