Selamlar bende geldim aranıza alırmısınız?

maximums

New member
Reaction score
0
Merhabalar nasılsınız
siteyi gardaşım diyebileceğim bir arkadaştan aldım. burdaki nicki ne bilemiyorum.
hackerlık öğrenmek zamanında msn adresim çalanlara kendilerini hacker sananlara bir ders vermek istiyorum.

bilgisayar öyle kapsamlı bir teknoloji ki herşeyi bilmek çok zor,hele de internet yaygınlaşmaya başladığı zamandan itibaren...

ben bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü bitirdim 2 yıllık. adım melih. 22 yaşındayım... malatyadan üye oldum siteye ve malatyalıyım...

söyleyeceklerim bu kadar! ama sorularınız olursa yanıtlarım...

güzel dostluklar kurmak,güzel paylaşımlar yapmak umuduyla....

saygılarımla
selamlar
sevgiler

OOOO toprağım HOŞGELDİN sen hackerlığı boşver şimdi Malatya dedinmi akan sular durur iyi ettin aramıza katıldın iyi forumlar geçirmeni diliyorum bir sıkıntın olursa özelden gelebilirsin gerçi burda herkes yardım etmek için can atıyor bak yeminle biz diyer forumlara benzemeyiz yakında sende anlarsın.

hoş geldin de ev adresini falan da yazsaydın :)

Sadece merhaba demeyip kendinden de bahsettigin icin sagol... HH ye hosgeldin...

eh senle hemşeri sayılırz
bende maraşlıyım
ama baba tarafı
malatyalı
hoşgeldin
ve ilk defa bir kişiye
hoşgeldin diyorum
gelenek bozulmasın
toprağız nede olsa

öncelikle hepinize teşekkür ederim. aranıza kabul ettiğiniz için. sonra da ayrı ayrı yazdıklarınıza yanıt vereceğim.
saygılarımla
selamlar
sevgiler

"SevenCloves : hoşgeldin arkadaşım"
-Hoşbuldum. hoşça vakitler geçirmek. güzel paylaşımlar yaşamak. bilgileri paylaşmak bişeyler öğrenmek için geldim. umarım hepsi olur...

"Solariz : hoş geldin de ev adresini falan da yazsaydın "
-Hoşbuldum teşekkür ederim. ev adresi o kadar da değil ama zaten bulmuşlardır diye tahmin ediyorum:)

"YoUcAnCall911 : Sadece merhaba demeyip kendinden de bahsettigin icin sagol... HH ye hosgeldin..."
-Öncelikle hoşbuldum. rica ederim içimden gelenleri yazdım her zaman olduğu gibi. genelde kendimi tanıtırım. umarım yanlış anlaşılmam. bilgi paylaştıkça güzeldir mantığıyla hoşça vakit geçirmek , güzel dostluklar kurmak dileğiyle, tabi birde kalıcı olmak...

ala ala folloş olduk zati.. :)
şaka bi yana hoşgeldin arkadaşım..

comand' Alıntı:
OOOO toprağım HOŞGELDİN sen hackerlığı boşver şimdi Malatya dedinmi akan sular durur iyi ettin aramıza katıldın iyi forumlar geçirmeni diliyorum bir sıkıntın olursa özelden gelebilirsin gerçi burda herkes yardım etmek için can atıyor bak yeminle biz diyer forumlara benzemeyiz yakında sende anlarsın.

hoşbuldum! teşekkür ederim malatya bu aralar çok soğuk! kalorifer yakmaya başladık beydağına kar yağdı vallaha! kış geliyor yaklaştı kapıda sanki. ilgine alakana teşekkür ederim toprak gerektiğinde yazarım! diğer forumlara benzemediğinizi sitenizi aldığım gardaşımdan biliyorum çünkü o da bu sitede. zaten ben genelde forum kurallarını okumam çünkü hepsinde aynı yazar nedense! ama hackhall forum kurallarını özellikle okudum.
bende çok soru sorarım umarım fazla sıkmam sizleri.
saygılarımla

EDIT911:

A R E S' Alıntı:
eh senle hemşeri sayılırz
bende maraşlıyım
ama baba tarafı
malatyalı
hoşgeldin
ve ilk defa bir kişiye
hoşgeldin diyorum
gelenek bozulmasın
toprağız nede olsa

teşekkür ederim. ayrıca ilk defa bana hoşgeldin dediğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. hoşça vakit geçirmek dileğiyle.
saygılarımla

peşpeşe mesaj atmak yasak.. kuralları tam okumamışsın sanırım :)

Malatyalı değilim ama oradan arkadaşlarım var.
Hoşgeldin aramıza...

malatyalıları severim gercekten
degilim ama hackhele hos geldin iyi
zaman gecirmen dilegiyle umarım
guzel paylasımlar yapıp sitenin adını duyurmaya
calısırsın ;)

"theozy : peşpeşe mesaj atmak yasak.. kuralları tam okumamışsın sanırım "
- aaa okudum ama dikkat etmedim sanırım özür:( bir mesaja hepsini sığrırırm o zaman oke!

"bim_28 : Malatyalı değilim ama oradan arkadaşlarım var.
Hoşgeldin aramıza..."
- Teşekkür ederim hoşbuldum...

"WyverN : malatyalıları severim gercekten
degilim ama hackhele hos geldin iyi
zaman gecirmen dilegiyle umarım
guzel paylasımlar yapıp sitenin adını duyurmaya
calısırsın ;)"
-Teşekkür Ederim allah razı olsun. daha bişey bilmiyorum desem yalan olmaz. öğreneceğim sayenizde. sonra da bildiklerimi anlatacağım bilmeyenlere. site tanıtımını yapacağım inşallah..

"DarK_BlaDe : melih kardesim hosgeldin, bize ve hackhelle bilgisayar konusunda yardımcı olman dilegi ile !!"
-H.buldum teşekkür ederim. bildiklerimi paylaşmaya geldim zaten. hep beraber en iyilerini yapacağız.

"Se7eN : hoşgeldin dostum bende malatyalıyım yani baba tarafı"
-Teşekkür ederim hoş buldum! ne güzel malatyalı çok sanırım forumda. hoş paylaşımlar yapmak dileğiyle....

benim ev arkadaşı ve eski kız arkadaşımda malatyalı.. euheuhe ne bu yaw tavşan gibi ürüyonuz mu nedir.. auhau :)
- aaa okudum ama dikkat etmedim sanırım özür bir mesaja hepsini sığrırırm o zaman oke!
önemli değil :)

Geri